MILOŠEVIĆ: Nema većine da padne Vlada - Volim Podgoricu

MILOŠEVIĆ: Nema većine da padne Vlada

Inicijativa za izglasavanje nepovjerenja Vladi koju je pokrenula Demokratska Crna Gora, neće dobiti potrebnu podršku, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) poručujući opozicionarima da energiju čuvaju za izbore.

Politički direktor te stranke, Tarzan Milošević Vijestima je kazao da će ta inicijativa doživjeti sudbinu kao i slični potezi opozicije.

“Svako ima pravo da pokreće inicijative i u skladu sa svojom političkom snagom obezbjeđuje njihovu realizaciju i prohodnost. Mi ni sa čim ne želimo da remetimo harmoniju koja vlada u opoziciji po svim pitanjima, a siguran sam da će takvu sudbinu doživjeti i ova inicijativa”, rekao je Milošević.

On je naveo da DPS opozicionim partijama preporučuje da energiju čuvaju za izbore.

“Umjesto podijeljenih stavova, hoće li o povjerenju Vladi ili će na proteste, hoće li prelaznu ili neprelaznu vladu, mi im predlažemo da sačuvaju energiju za izbore, koji će svakako biti uskoro jer Vlada i parlament ulaze u posljednju godinu mandata a legitimitet ovoj i svakoj vladi daju građani na izborima a ne inicijative partija kojih je svakim danom sve više a rejting i podrška birača im je sve manja”, rekao je Milošević.

Demokrate su predložile da se vanredna sjednica Skupštine, na kojoj bi se glasalo o nepovjerenju Vladi,održi 3. septembra. U obrazloženju incijative navodi se da vladajuća koalicija više ne postoji i da su međusobne teške optužbe DPS-a i SDP-a potvrdile tu činjenicu.

2 komentara

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Even so My business is experiencing problem with ur rss . Don’t know why Cannot register for it. Could there be any person acquiring identical rss dilemma? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com