GLUMICA POSLIJE UDESA U BUDVI: Slomljena su mi tri rebra, ćerka doživjela potres mozga - Volim Podgoricu

GLUMICA POSLIJE UDESA U BUDVI: Slomljena su mi tri rebra, ćerka doživjela potres mozga

Slavna srpska glumica Radmila Živković jedva je izvukla živu glavu u saobraćajnoj nesreći koju je doživjela u srijedu u Budvi. Čuvena “gospođa ministarka” bila je u taksiju sa ćerkom Bojanom Bambić kada se u njih zakucao automobil kojim je upravljao ruski državljanin.
Glumice su završile u bolnici sa ozbiljnim povredama, a Radmila za Informer priznaje da još ne mogu da se oporave od udesa koji su pukom srećom preživjele.

– Bogu možemo da zahvalimo što smo Bojana i ja ostale žive. Vozile smo se po Budvi, kada je automobil izletio iz krivine. Preticao je u punoj liniji i zakucao se u nas. Razvalio nas je ljudski! Sva sreća što sam bila vezana i što se “er-beg” otvorio. Moje dijete od šoka još ne može da dođe sebi – kaže Radmila.
Majka i ćerka su odmah prevezene u bolnicu u Kotoru, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.
– Tri rebra su mi slomljena, nagnječen mi je grudni koš i imam masnice po licu. Moja ćerka je prošla daleko gore. Dobila je potres mozga, polomljena joj je gornja vilica, obraz i usta su joj ušiveni, a zubi su joj izbijeni. Idemo svakodnevno u bolnicu, još smo pod opservacijom. Ljekari prate naše zdravstveno stanje, a ljudi iz tivatskog Centra za kulturu nam pomažu u ovoj strašnoj situaciji – dodaje Živkovićeva.
Glumica razmišlja i o pokretanju privatne tužbe protiv vozača koji im je umalo došao glave.
– Vozač koji nam je ovo uradio će svakako biti sudski gonjen. Upropastio mi je i odmor i posao. Bojana i ja smo slikale modrice i povrede i čuvamo te fotografije ako dođe do sudskog spora. Strašno je ovo kroz šta sada prolazimo – naglašava Radmila.

Radmila već mjesec dana igra u predstavi Jagoša Markovića “Hasanaginica” u tivatskom Centru za kulturu. Ovo je bio njen pozorišni debi u Crnoj Gori, pa je glumica bila oduševljena što će se pokazati pred tamošnjom publikom.
– Presrećna sam što se to dešava u ovom božanstvenom gradu. Tivat ima predstavu koja će biti za ponos cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Nadam se da će biti sluha i pameti da ova predstava obiđe svijet, jer je ponos svjetskog pozorišta. Ovaj komad je kao najljepše dijete koje ćete voditi sa sobom i svima ga pokazivati – istakla je glumica uoči premijere predstave.

(Informer)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com