Severina ljuta: Milan će tražiti starateljstvo nad sinom ako se uda za Igora - Volim Podgoricu

Severina ljuta: Milan će tražiti starateljstvo nad sinom ako se uda za Igora

Severina Vučković se nedavno našla u novom sukobu sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, kada se srpski biznismen žalio hrvatskim nadležnim organima, jer pjevačica od njihovog sina Aleksandra pravi medijsku zvijezdu.

Njih dvoje se nijesu pojavili na suđenju koje se nedavno odigralo u Zagrebu, a pjevačica se požalila prijateljima da joj Milan prijeti da će joj uzeti sina ukoliko se uda za Igora Kojića. Starateljstvo nad malim Aleksandrom za sada pripada Vučkovićevoj, no Popović je od suda u Zagrebu tražio da sin počne da živi sa njim, jer mu je muka od Igora. Seve se povjerila svom okruženju da su joj ljudi koji poznaju nju i Popovića prenijeli poruku od njenog bivšeg, da će se svim snagama boriti za svog sina.

– Severina tvrdi da je dobila poruku od Milana da će on tražiti puno starateljstvo nad malim Aleksandrom ukoliko se ona uda za Igora Kojića. On je navodno rekao da ako Seve odustane od braka sa Igorom, da će ostati pri sadašnjem zahtjevu, ali da će joj dozvoljavati da ga viđa kad god poželi – otkriva dobro obaviješten izvor Informera. Pjevačica ovu poruku smatra ucjenom i veoma je ljuta.

Nedavno, hrvatski mediji su objavili da pjevačici stiže opomena jer eksponiranjem ugorožava svoje dijete.

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i also actually appreciate your content. The article has truly peaks my interest. I am going to bookmark your blog and keep checking for first time info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com