UDAJE SE Tamara Dragićević: Petar je kleknuo nasred mora, i ona je rekla DA! - Volim Podgoricu

UDAJE SE Tamara Dragićević: Petar je kleknuo nasred mora, i ona je rekla DA!

 

Da romantika nije samo u ljubavnim filmovima već i oko nas, pokazao je Petar Benčina (30) kad je svoju djevojku Tamaru Dragičević (26) zaprosio na potpuno nesvakidašnji način.

Glumac Beogradskog dramskog pozorišta je četiri godine mlađu partnerku i koleginicu pitao da se uda za njega nasred mora dok su u pri zalasku sunca plovili oko ostrva Korčula u Hrvatskoj.

U jednom trenutku Petar je samo izvadio prsten, kleknuo pred Tamaru i rekao: „Udaj se za mene“, na šta je ona odgovorila potvrdno. Na obali su mladi par dočekali njihovi prijatelji, s kojima su nakon toga i proslavili vjeridbu.

– Ljudi, nemam više djevojku. Ovo je moja vjerenica – napisao je Benčina na svom Instagram profilu, na kojem je objavio i dio atmosfere. Na snimku se vidi trenutak kad glumica pomalo u šoku i iznenađena izlazi iz čamca.
– Ovo je moja vjerenica Tamara – rekao je glumac začuđenom konobaru, dok mu popularna Eli iz filma „Montevideo, bog te video“ pruža ruku.
– Ne znate, jer sam sad vjerena – govori Tamara, a zatim se čuje vrisak njihovih prijatelja i glumica bježi pomalo postiđena, jer nije očekivala da je njen dečko do detalja isplanirao ovaj dan.

Ljudi nemam vise devojku…,,Ovo je moja verenica”???

A video posted by Petar Bencina (@petarbencina) on

Petar Benčina, zvijezda serije „Vojna akademija“ i jedan od protagonista hit predstave „Kad su cvjetale tikve“, započeo je vezu s Tamarom prije četiri i po godine tokom rada u pozorištu. Par će svadbu vjerovatno napraviti tek kad glumica bude ostala u drugom stanju, kako se sama izjasnila još prije godinu i po dana. Naravno, ukoliko se sad ne predomisli.
– Vjenčanje kao venčanje me ne zanima. Za mene su prelomni trenuci u životu trudnoća i dijete. Kad se to bude desilo, onda će se i svadba dogoditi – rekla je Dragičevićeva.

 

(Izvor: kurir.rs)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com