Brazilka otkrila kakav je Ronaldo u krevetu - Volim Podgoricu

Brazilka otkrila kakav je Ronaldo u krevetu

Atraktivna Andresa je u knjizi “Umrla sam da bih živjela” otkrila da se bavila elitnom prostitucijom, kolika joj je bila tarifa, kao i da su njeni klijenti bile mnogo poznate ličnosti, prije svih fudbaler i pjevači.

Svetski mediji bruje o najpoznatijoj guzi Brazila, Andresi Urah koja je svjetsku slavu stekla aferom sa Kristijanom Ronaldom, a sada je otkrila i kakav je najbolji fudbaler planete u krevetu.

Njena autobiografija koju je objavila nakon što je zamalo umrla na operacionom stolu prilikom ugradnje implantanata u guzu, izazvala je snažne reakcije.

Atraktivna Andresa je u knjizi “Umrla sam da bih živjela” otkrila da se bavila elitnom prostitucijom, kolika joj je bila tarifa, kao i da su njeni klijenti bile mnogo poznate ličnosti, prije svih fudbaleri i pjevači. Između ostalog opisala je i kako je došlo do njenog susreta sa zvijezdom Reala iz Madrida.

Sastanak se odigrao u Madridu i to na preporuku koju je Portugalac dobio od druge dvojice fudbalera koji su već uživali u čarima i oblinama Brazilke.

“Dok sam bila u liftu srce mi je kucalo brzo, jer sam bila svjesna da me samo sekunde dijele od upoznavanja sa Ronaldom. On mi je otvorio vrata svoje hotelske sobe sa osmjehom na licu i pozvao me da uđem. Prvo smo kratko porazgovarali o onome što će se desiti nakon čega me je samo zgrabio”.

“Bio je to grub i divlji seks, suprotno od onoga što sam zamišljala. Ronaldo je agresivan u krevetu. Seks je trajao manje od sata,” napisala je Andresa u knjizi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com