BUDVA: Podvukao se gazdi pod kožu pa ga OPLJAČKAO! - Volim Podgoricu

BUDVA: Podvukao se gazdi pod kožu pa ga OPLJAČKAO!

Budvanska policija raspisala je potjernicu za Lozničaninom Miroslavom  Ristićem (32), koji se sumnjiči da je opljačkao pekaru u centru grada  i iz trezora odnio 10.500 eura.

Nesvakidašnja pljačka male pekare u budvanskom naselju Velji vinogradi, dogodila se prije pet dana, kada je gazda, primijetio da nedostaje novac, za koji su znali samo određeni zaposleni gdje se nalazi.

Ristić, koji je u Budvu došao  da tokom sezone pronađe posao,   zaposlio se u pekari samo dva dana uoči što je ostvario svoj naum.

Dvije noći su bile dovoljne da mladić, stekne povjerenje zaposlenih i  vlasnika pekare. Prema informacijama “Vijesti”, Ristić je navodno  prethodno primijetio gdje  gazda ostvalja novac  od zarade i odlučio je da otvori sef i iz njega uzme kompletnu ušteđevinu.

Kada je gazda pekare ujutro došao na posao, imao je šta  da vidi, u njegovom lokalu, nije bilo ni stražara, a ni novca.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, a sumnja je pala na Ristića, kao jedinog koji je mogao da izvede ovu pljačku. Međutim, Lozničaninu se od toga dana gubi svaki trag. On je tokom noći, uspio sa „plijenom“ da se domogne granice i najvjerovatnije pređe u Srbiju ili neku od okolnih zemalja.

Na teret mu se stavlja krivično djelo teška krađa, a o slučaju su obaviještene policije iz regiona,  kojima su proslijeđeni podaci o Ristiću, za kojim je u međuvremenu raspisana i potjernica u Crnoj Gori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com