Udaje se Goca Tržan, svadba 20. septembra - Volim Podgoricu

Udaje se Goca Tržan, svadba 20. septembra

Pop zvijezda Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi vjerenik Radomir Novaković izgovoriće sudbonosno da 20. septembra u Vili Jelena.

Budući supružnici ne mare previše za tradicionalne običaje, pa su tako nakon prave vjeridbe prije dvije godine, sada organizovali intimnu proslavu na kojoj je budući mladoženja ponovo zamolio za Gocinu ruku dok su brodom plovili oko Beograda. Za nju i njenu sedmogodišnju ćerku Lenu je organizovao prijatno druženje na brodu, na kom su im se kasnije pridružili i prijatelji, pa su svi zajedno nastavili da uživaju u sunčanom danu i plovidbi rijekom.

“Željeli smo da provedemo lijep dan s prijateljima, kao što to i inače radimo, ali desilo se nešto specijalno jer sam ponovo doživjela da me Raša pita da se udam za njega. Na taj način betonirali smo sve planove i precizirali datum”, priča Goca i kaže da joj ni sada, a i nikada u životu materijalne stvari nijesu predstavljale ništa.

“Nosim vjerenički prsten već dvije godine i on me podsjeća na moju vezu i sve ono što imam sa Rašom. Ne vezujem se za materijalne stvari. One za mene imaju samo upotrebnu vrijednost i ne pridajem im preveliku važnost. Da su mi materijalne stvari bile bitne, moj život bi sigurno izgledao drugačije.”

Nedavno su se odlučili da 20. septembar bude datum koji će ubuduće slaviti kao godišnjicu braka. Pjevačica je još ranije riješila da ne mijenja svoje prezime, a nakon prvog braka i iskustva koje je stekla, sada ima jasnu viziju kako želi da izgleda sama ceremonija.

“Nema ničeg posebnog u odabiru datuma, 20. septembar je nedjelja, a pošto smo mi muzičari, velike su šanse da ćemo sa nastupa ići na vjenčanje”, otkrila je pjevačica, dodajući da još uvijek ne pripremaju proslavu.

(Tračara)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com