Budvanska “elita” ne spava: Finanskijska istraga i oduzimanje imovine - Volim Podgoricu

Budvanska “elita” ne spava: Finanskijska istraga i oduzimanje imovine

Nakon prošlonedjeljnog hapšenja sadašnjih i bivših budvanskih funkcionera, Tužilaštvo će protiv njih pokrenuti i finansijsku istragu u okviru koje će biti razmatrana zaplijena nelegalno stečene imovine, nezvanično saznaju Dnevne novine.

Provjere vlasnika stanova u TQ Plazi koje treba da pokažu da li neko od osumnjičenih u ovom predmetu posjeduje nekretninu u luksuznom objektu u centru Budve već su u toku.

Uhapšeni: Lazar Rađenović, Milena Marović Bogdanović, Dragan Marović, Rajko Kuljača, Aleksandar Tičić…

Vikend za nama obilježili su i pretresi stambenih i poslovnih jedinica u tom ekskluzivnom objektu. Ove tužilačke radnje su naročito intenzivirane nakon što je bivši predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača krajem prošle sedmice sa nadležnim tužiocima započeo pregovore o dobijanju statusa svjedoka saradnika koji su još u toku.

Milena Marović Bogdanović na slobodi, večeras odluka o pritvoru za Rađenovića, Kuljaču, Marovića i ostale

“Aqua park” procesuiraju do kraja ovog mjeseca

Izviđaj u predmetu pod radnim nazivom „Aqua park”, sa kojim se u vezu dovodi i sin političkog savjeta Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, Miloš priveden je kraju a na osnovu podataka koji su u okviru njega prikupljeni očekuje se da će do kraja mjeseca biti donijeta naredba o sprovođenju istrage, nezvanično saznaju Dnevne novine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com