TUŽILAŠTVO: Dajte dokaze ko je prodao informaciju o hapšenjima u Budvi - Volim Podgoricu

TUŽILAŠTVO: Dajte dokaze ko je prodao informaciju o hapšenjima u Budvi

Svako za koga se utvrdi da je zloupotrijebio službeni položaj, odavanjem povjerljivih informacija, snosiće odgovornost, bez obzira na to iz koje institucije da dolazi, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva.

“Specijalno državno tužilaštvo, u okviru izviđajnog postupka, preduzima sve neophodne radnje, kako bi se utvrdilo na koji način su informacije dospjele u medije”, navodi se u saopštenju VDT-a.

Oni su pozivajući se na zakonske propise saopštili da se javnost ne može obavještavati o sadržaju preduzetih radnji u pojedinom predmetu.

Takođe, kako su naglasili u VDT-u, informacije koje bi mogle da utiču na vođenje postupka se ne mogu učiniti dostupnim javnosti.

“Tužilaštvo je institucija koja odluke donosi isključivo na osnovu dokaza, pa s tim u vezi svako ko posjeduje pouzdanu, na dokazima zasnovanu, informaciju koja bi pomogla u donošenju konačne odluke u ovom slučaju, o tome treba da obavijesti Tužilaštvo”, zaključuje se u saopštenju VDT-a.

Tužilaštvo se oglasilo povodom spekulacija de je neko prodao informaciju o hapšenju bivših i sadašnjih funkcionera Opštine Budva Vijestima, koje su imale “direktan prenos” ove akcije.

SKANDAL: Neko je za 3.000 evra prodao informaciju o hapšenjima u Budvi?!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com