ŽESTOKA AFERA TRESE ČELSI: Srbin u šemi sa zgodnom doktorkom Evom!? - Volim Podgoricu

ŽESTOKA AFERA TRESE ČELSI: Srbin u šemi sa zgodnom doktorkom Evom!?

Fudbaler Čelsija i kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, jedan je od glavnih aktera skandala koji potresa šampiona premijer lige.

Naime, britanski tabloidi spekulišu da je Ivanović navodno imao seks aferu sa atraktivnom doktorkom Čelsija, Evom Karneiro.

Podsjetimo, Eva je na utakmici prvog kola protiv Svonsija žestoko razbijesnila Murinja, kada je bez njegove dozvole utrčala na teren kako bi ukazala pomoć povrijeđenom Azaru. Portugalac joj je nakon toga zabranio da bude sa timom u svlačionici, na treninzima i utakmicama. Međutim, britanski mediji tvrde da pozadina svega toga nisu bila dešavanja na meču, već nešto sasvim drugo.

Čuveni britanski tabloid “San” objavio je intervju sa Evinim bivšim dečkom Rupertom Peterson-Vordom, koji tvrdi da mu je lijepa doktorka priznala da je spavala sa jedim igračem Čelsija, ali on nije želio da kaže o kome se radi.

Tamošnji mediji su prilično uvjereni da je riječ o zameniku kapitena kluba sa Stamford Bridža – Branislavu Ivanoviću.
Desni bek Čelsija je navodno ljut na Murinja što Eva više nije sa timom, pa je Portugalac ozbiljno razmišljao da ga izostavi iz ekipe za meč protiv Sitija.

Ivanović je ipak bio u startnoj postavi, ali je odigrao katastrofalan meč. Direktno je odgovoran za drugi i treći gol Mančester sitija.

Da Bane i Eva imaju poseban odnos, može se vidjeti na video snimku slavlja fudbalera Čelsija poslije osvajanja Lige Evrope 2013. godine. Lijepa doktorka sa bacila u zagrljaj srpskom fudbaleru.

Prošle godine Eva je na popularnom “Ledenom izazovu” prozvala upravo Baneta. Doktorka je tada izazvala srpskog fudbalera riječima:
“Branislave, prestani da budeš kukavica, hoću da vidim led na tvojoj glavi”.

Branislav Ivanović je oženjen Natašom i imaju troje djece, sina Stefana i blizance Anu i Andreja.

(kurir.rs)

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com