12 ZNAKOVA koji otkrivaju da li je tvoj momak za OZBILJNU VEZU! - Volim Podgoricu

12 ZNAKOVA koji otkrivaju da li je tvoj momak za OZBILJNU VEZU!

On je taj sladak, šarmantan i dobar dečko kog viđaš svakog dana, družite se i izlazite zajedno, sviđa ti se, a i ti njemu. Nemoj da propustiš priliku…

Slobodni momci koji traže samo avanturu vrlo su prepoznatljivi većini  žena. Iako ima nešto u zločestim tipovima, svaka će u određeno vrijeme da potraži onog pravog, pristojnog dečka za ozbiljnu vezu. On je drag, velikodušan i okorjeli romantik čije ponašanje daje do znanja kako ima iskrjene namjere.

U svakom je društvu u prosjeku po jedan takav, a kako ga prepoznati, pomaže ovih 12 znakova koje donosi Elite Daily.

1. Ima popriličan spisak bivših

Djevojke iz njegove prošlosti su ozbiljne i pametne, često povrijeđenih osjećanja, ali baš tada nisu bile spremne da se skrase. Hvali li se on njima? Gleda li na njih samo kao na seks za jednu noć? Ne, one su za njega samo pokušaji da pronađe onu pravu.

2. Na njegovoj stranici za upoznavanje piše da traži ljubav

Neka te činjenica što traži djevojku preko interneta ne zavara – on ne govori o svojim ljubavnim (ne)uspjesima, nego se drži svog cilja koji je u statusu i naveo. Iako je teško biti shvaćen ozbiljno na takvim stranicama, on ulaže sav trud u pronalazak srodne duše.

3. Njegovi dejtovi su promišljeni

S ovim dečkom ti nikad neće biti dosadno jer te on konstantno proučava i pažljivo sluša kako bi ti priuštio nezaboravan doživljaj. Njemu je stalo samo do toga da tebi bude ugodno i pokušaće da ti udovolji.

4. Voli da ugađa, ali nije napadan

On po prirodi voli da uveseljava ljude oko sebe. Radije će se potruditi da te nasmije dok si u PMS-u nego da se bespotrebno prepire. U društvu je glavni mirotvorac.

5. Pomalo je “mamin sin”

sexy animated GIF

To ne znači da se ne usuđuje ništa da uradi bez majčinog pristanka, već jednostavno cijeni njen status i uvažava napore koje ulaže za njega i porodicu. To, nadalje, vodi do zaključka kako posebno cijeni žene i, prema tome, srećnica je svaka djevojka koja dobije takvog dečka.

6. Obraća pažnju na detalje

On zna koja je tvoja omiljena boja pa će prilikom izbora poklona za tebe paziti i na tu stavku. Sjeća se sitnica o kojima si nekad davno pričala. Ali isto tako obraća pažnju na vaš izgled i male detalje koji ga čine.

7. Prilazi s poštovanjem

Ovaj dečko ima sposobnost da učini da se djevojka u njegovu društvu osjeća kao da je jedina na svijetu. On zrači neodoljivim šarmom koji usmjerava isključivo prema djevojci koja mu je zapela za oko.

8. Ne priznaje pauzu u vezi

Pauze su, prema njegovu mišljenju, samo izgovor za varanje i prekide. Radije će razgovorom pokušati da riješi problem nego da stavlja vezu na “stendbaj”. Nije od onih koji će pobjeći glavom bez obzira pri pojavi prvih trzavica.

9. Otvoreno pokazuje osećanja

sad animated GIF

Uz njega ne trebaš da znaš da čitaš misli ili da se pitaš da li je ljut na tebe. Čitaš ga kao knjigu jer otvoreno priznaje kako se osjeća. Za njega prekid veze nikad nije opcija.

10. Zna s djecom

Jesi li ga ikad uhvatila kako se igra s klincima ili nježno tepa tek rođenoj bebi? Ako jesi, to je samo znak da ima očinski instinkt i toplo srce. Koja djevojka ga ne bi poželjela za supruga?

11. Voli stabilnost

Ovaj dečko nije tip za cjelonoćna tulumarenja i opijanja s društvom. Radije bira miran život i svakidašnju rutinu jer zna kako s time dolazi ravnoteža i mirnoća uma. On redovno plaća račune, dobija unapređenja na poslu i planira porodicu.

12. Ima dobre uzore za veze

Njega nije “odgajila” ulica, već porodica i prijatelji. Okružen je stabilnim parovima od kojih može mnogo da naučio vezama.

(24sata)

1 komentar

  1. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i’m happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a glance on a constant basis.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com