“Carine” generalni sponzor “Jadrana” - Volim Podgoricu

“Carine” generalni sponzor “Jadrana”

Nakon osam godina PVK Jadran dobio je generalnog sponzora – kompaniju “Carine” iz Podgorice.

Ugovor o petogodišnjem sponzorstvu, koji podrazumjeva godišnju podršku od 80.000 eura vaterpolistima sa Škvera, potpisali su predsjednik PVK Jadran Carine Đuro Marić i vlasnik kompanije, Čedo Popović.

Na Škveru je danas predstavljena i prva ekipa Jadrana Carine za 2015/16 sa 21. igračem. Pojačanja su Nikola Janović, Željko Kovačić, Miroslav Ranđić i Aleksa Petrovski.

“Iza nas su godine koje su predstavljale veliku borbu da se Klub održi i Jadran je dobio podršku kakvu za 90 godina postojanja zalužuje. Kompanija Carine je jedan od najvećih investitora u opštini Herceg Novi i koja je iskazala spremnost das bude generalni sponzor uspješnog kolektiva. Razgovori sa Čedom Popovićem su bili jako kratki i jako uspješni”, kazao je predsjednik PVK Jadran Carine, Đuro Marić.

Koliko su teška vremena, maksimalna uplata koja je posljednjih godina stizala na račun Jadrana iz lokalnih fitmi nije bila preko 20 hiljada eura, zato je ovo vrijedna pomoć i izuzetno dobar ugovor.

“Stabilno finansiranje kluba omogućiće da se on dalje razvija i portvrdi da je najuspješniji klub u Crnoj Gori i sportski kolektiv u Herceg Novom, za ponos Herceg Novog i Crne Gore”, dodao je Marić.

Postignut je dogovor da Carine u narednih pet godina izdvaja godišnje 80 hiljada eura, a Carine su se obavezale i da animiraju ostale partnere i sponzore da pomognu klubu.

Predstavljena ekipa Jadrana Carine za 2015/16 sa 21. igračem

“Narednih mjesec dva rješićemo i nagomilane dugove u kolektivu koji je osam godina bio bez generalnog sponzora. To zaslužuju igrači i uprava koji su se maksimalno borili da opstanu i koji nisu zbog loše materijalne situacije ni štrajkovali niti pokušali da sabotiraju, već su donosili rezultate”, kazao je Čedomir Popović, kome je bila želja da se ime njegove firme koja je vezala dio biznisa za Herceg Novi, nađe uz ime Jadrana.

“Nisam nikom htio da zatvorim usta ovim, niti ima razloga. Sve što sam uradio ovdje, nije ništa mimo zakona i svakog mogu da pogledam u oči, naprotiv. Ne pokrivam ništa ružno ovim sponzorstvom, samo sam želio da se ime Carine nađe na dresu Jadrana, koji je izuzetno kvalitetan kolektiv. To mi je čast s obzirom na njihove uspjehe”, odgovorio je Popović na zahtjev novinara za dodatnim obrazloženjem svoje odluke da bude generalni sponzor.

(Radio Jadran)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com