Sjutra SVI NA MORAČU, pogledajte kako su tekle pripreme! - Volim Podgoricu

Sjutra SVI NA MORAČU, pogledajte kako su tekle pripreme!

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, u cilju turističke promocije prirodno očuvanog potencijala Glavnog grada – rijeke Morače i njenih plaža, organizuju manifestaciju „AJMO NA MORAČU“, sa željom da vratimo naše sugradjane na moračke plaže, koje su nekad bile stjecište kupača.

Manifestacija će se održati 19. i 20. avgusta na plaži ,,Galeb“ sa početkom u 16 h, uz bogat sportsko-rekreativni program, za koji se pobrinuo Sekretarijat za kulturu i sport.

U okviru manifestacije održaće se takmičenje u: pikadu, šahu, corn-holu, nogotenisu, bačanju kamena s ramena, kuglanju, promotivnom veslanju – kajaka. Za sve učesnike i posjetioce biće organizovano besplatno testiranje fizičkih sposobnosti ( mjerenje BMI ), mjerenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, a takodje će imati priliku da probaju lubenicu ohladjenu u Morači, kao što su nekad naši sugradjani uobičavali da se osvježavaju u toku vrelog podgoričkog ljeta.

Sve gradske službe, Podgorički savez „Sport za sve“ i Domovi zdravlja, kao i značajni privrednici, dali su svoj doprinos organizaciji ove manifestacije.

Za ove fotografije zaslužni su ljudi iz Kajakaškog kluba “Morača” koji će takođe dati svoj doprinos ovoj manifestaciji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com