BIVŠI PINK PANTER: Djeca mi gladuju u Crnoj Gori, moram da im pomognem! - Volim Podgoricu

BIVŠI PINK PANTER: Djeca mi gladuju u Crnoj Gori, moram da im pomognem!

Rajko Čaušević (59), osnivač kriminalne grupe Pink Panter, koja je pljačkala banke i zlatare širom svijeta, ušao je u rijaliti „Maldivi“ kako bi svoju djecu spasao bijede.

Naime, njegovi nasljednici žive u kući bez vode i struje, a on planira da, kad bude dobio honorar iz rijalitija, vrati dugove i konačno troje djece izvuče iz mraka.

Ovaj kriminalac priznaje da se kaje zbog svojih postupka i otkriva da je novac potrošio na drogu i lagodan život.

Pobjegao od oca pijanca

– Napravio sam mnogo grešaka, pošmrkao pola tone kokaina, pušio sam travu. Krao sam, radio sam sve i svašta, ali se kajem. Ne želim da to moja djeca rade i zato sad hoću da se svi uče na mojim greškama. To je bio cilj mog ulaska u „Maldive“. Moja djeca Luka, Branko i Elena žive u Crnoj Gori i njima je najteže. Želim da im dam pare od rijalitija kako bi platili struju i vodu koju nemaju – počeo je razgovor Rajko Čaušević, osvrćući se na svoj život, ali i na djetinjstvo:

– Sa 17 godina sam otišao u inostranstvo. Moji su se razveli jer je otac tukao majku. Ona je ostavila sve i otišla kod drugog, ostao sam s tatom. On je bio policajac koji je volio da pije i da me maltretira. U potrazi za boljom budućnošću otišao sam iz zemlje – navodi bivši pljačkaš i naglašava da je oduvijek volio žene i da je sa svakom dobio dijete.

– Upoznao sam prvu ženu i s njom sam dobio ćerku Aleksandru. Ona živi u Hrvatskoj. S drugom imam sina Stefana, koji je u Parizu. Našao sam i treću i sa njom dobio sina Branka. Živjeli smo u Amsterdamu. Tamo sam počeo da kradem automobile, novčanike, a onda sam počeo da pljačkam pošte i banke. Morao sam da se sklonim u Podgoricu i tamo sam dobio Luku i Elenu – priča Rajko.

Robijao u Njemačkoj

On navodi da ni petoro djece tad nije moglo da ga natjera da prekine da pljačka.
– Putovao sam iz Crne Gore po inostranstvu i tad sam se priključio organizaciji Pink Panter. Nekoliko puta sam bio u zatvoru. Kad sam u Njemačkoj izašao s robije, našao sam djevojku Silviju od 30 godina i napravio joj dijete Juliju. Mnogo smo se voljeli, čak smo zajedno i vukli crte – završava Rajko.

 

(kurir.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com