MINISTRI LJETUJU iako je Đukanović ZABRANIO! - Volim Podgoricu

MINISTRI LJETUJU iako je Đukanović ZABRANIO!

Provladini mediji ranije su pisali da je Đukanović poručio ministrima da će oni koji ne ispune obaveze iz programa pristupanja Evropskoj uniji i programa rada Vlade snositi ličnu odgovornost.

Iako je premijer Milo Đukanović odlučio da skrati odmor ministrima, Vlada je juče zasjedala u okrnjenom sastavu jer se nije pojavila četvrtina njenih članova.

Na jučerašnjoj sjednici Vlade nije se pojavilo pet od 19 članova Đukanovićevog kabineta. Sa prve sjednice nakon odmora izostali su ministar finansija Radoje Žugić (DPS), ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević (SDP), potpredsjednik Vlade ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović (SD), ministar prosvjete Predrag Bošković (DPS) i potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj Rafet Husović (BS). Umjesto njih, sjednici na kojoj se raspravljalo o 26 tačaka, su prisustvovali njihovi saradnici.

Đukanović je početkom avgusta saopštio ministrima da će se sjednica Vlade održati 20. avgusta a ne u posljednjoj sedmici ovog mjeseca kako je ranije bilo uobičajeno.

Iz Vladinog Biora za odnose sa javnošću početkom mjeseca saopšteno je da je, imajući u vidu i brojne aktivnosti u okviru procesa intenziviranog i fokusiranog dijaloga u susret očekivanoj pozivnici za članstvo u NATO, obaveze u pregovaračkom procesu sa EU, kao i započetu realizaciju krupnih razvojnih projekata, Vlada odlučila da se i tokom avgusta u svim ministarstvima mora obezbijediti puni kontinuitet i ažurnost radnih aktivnosti.

Provladini mediji ranije su pisali da je Đukanović poručio ministrima da će oni koji ne ispune obaveze iz programa pristupanja Evropskoj uniji i programa rada Vlade snositi ličnu odgovornost te da im je odredio i rok za završetak svih obaveza. Đukanović je prema pisanju medija i ranije poručivao ministrima da je nezadovoljan radom što je u nekoliko navrata i javno rekao.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com