CRNO JEZERO: Crveni karton za droge! - Volim Podgoricu

CRNO JEZERO: Crveni karton za droge!

Avanturistički park Crnoj jezero bio je domaćin manifestacija “Takmiči se, druži se i zabavi”, u sklopu kampanje “Crveni karton za drogue”, koju realizuje Opština Zabljak sa Sportsko – rekreativnim društvom Durmitor.

Preko 70 mališana iz sportskih škola iz Podgorice i Nikšića, boravilo je juče u APCJ-u, i uživalo u planinskom ambijentu i sadržajnom boravku – kroz dinačno takmičenje učili su o fizičkoj spretnosti i spremnosti, vježbali motoriku i ravnotežu kroz staze prilagođene njihovom godištu.

“Ovakvim i sličnim manifestacijama želimo da budemo aktivni učesnici u promociji zdravih stilova života i sportskih aktivnosti u Opštini Žabljak, ali i uzor mladim generacijama na koji način provoditi vrijeme u prirodi i u planinskom ambijentu”, istakla je menadžerka prodaje i marketing u APCJ-u Jelena Vuksanović.

Mališani su uživali na stazi zvanoj Pečurke, board-ingu među drvećem, omiljenoj Špageti stazi, letećim sankama, velikim stopalima, i svi osvojili planinsku avanturu u pratnji licenciranih instruktora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com