Razvode se Aca Luka i Sonja Vuksanović ? - Volim Podgoricu

Razvode se Aca Luka i Sonja Vuksanović ?

Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode se poslije pet godina zajedničkog života, saznaje Kurir. Pjevač je prije tri dana preko svog advokata Prvom osnovnom sudu predao zahtjev za pokretanje parnice, a kao glavni razlog za ovakvu odluku naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vrijeme.

– Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, sjeo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se svim silama potruditi da sačuvaju intimnost od medija – kaže pjevačev prijatelj.

Sonjin advokat kratko je odgovorio na poziv:

– Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa djeteta – rečeno je iz advokatske kancelarije “Veselinović”, dok su Aca i Sonja ostali nedostupni za komentar.

 

2 komentara

  1. Howdy, i scan your blog sometimes and that i own the same one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you forestall it, any plugin or anything you’ll be able to advise? i buy abundant lately its driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com