Home / NOVOSTI / Društvo / Sportski centar “DADEX” upisuje male tenisere i fudbalere: Sport je put do životnog uspjeha

Sportski centar “DADEX” upisuje male tenisere i fudbalere: Sport je put do životnog uspjeha

Pripreme za školu su počele, kupuju se knjige, sveske, ali i sportska oprema za male fudbalere, tenisere ili neke druge sportove.

– Sport je najbolji put da djeca izrastu u zdrave i mudre ljude koji znaju šta hoće. Redovni trenininzi nisu samo put do fizičke kondicije i zdravlja, već razvijaju i druge osobine, jačaju karakter, volju, upornost, borbenost, samopouzdanje. Da ne govorimo o tome da sport prvenstveno odvlači djecu od ulice svega lošeg čemu su tamo izloženi – od cigareta, preko alkohola do droge, kažu u Sportskom centru  “DADEX” koje počeo je sa upisom novih članova u Školu tenisa, Školu mini tenisa (djeca od 4 do 7 godina) i Školu fudbala.

U “Dadexu” naglašavaju da sve škole vode licencirani treneri, osposobljeni i za rad sa djecom. Ovoga ljeta su mali fudbaleri “Dadexa”, mzahvaljujući sponzorima, boravili na Žabljaku nerkoliko dana, gdje su trenirali i uživali u predivnoj prirod.

– Druženje sa prirodom je najveća dobrobit koju djeca mogu imati. Zato ćemo pokušati i ubuduće da organizujem slične boravke, kažu u “Dadexu”.

Školu tenisa i mini tenisa vode:
– Ivan Nikolić (trener ženske teniske reprezentacije Crne Gore)
– Miki Golubović
– Dado Šćepanović
Mjesečna cijena – 35 eura (8 časova)
Informacije: 067 88 66 66

Školu fudbala “Dadex” vode:
Željko Tomić i Vojvoda Malesija
Mjesečna cijena – 30 eura

Informacije 067 441382

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com