Željki Rolović određen pritvor - Volim Podgoricu

Željki Rolović određen pritvor

Kotoranki Željki Rolović (37)  koja je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije tužilac je odredio 72-časovni pritvor.

U istoj akciji privedene su još tri djevojke, koje su nakon saslušanja puštene na slobodu. Među njima je navodno i Ema Đukić iz Podgorice, bliska prijateljica Rolović, pišu Vikend novine.

Podsjećamo policija sumnja da je Rolović na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

Osim Rolović, tužilac je saslušao i nekoliko djevojaka iz Rusije, Izraela, Srbije, kao i iz crnogorskih gradova Kotora i Tivta, i to u svojstvu oštećenih. Ove djevojke su navodno radile za Rolović, koja im je ugovarala poslove.

(Foto: Dnevne novine)

1 komentar

  1. Thanks for your post. Another element is that to be a photographer entails not only problems in capturing award-winning photographs but also hardships in acquiring the best camera suited to your requirements and most especially issues in maintaining the standard of your camera. It is very genuine and clear for those photographers that are in to capturing the particular nature’s fascinating scenes : the mountains, the actual forests, the wild or maybe the seas. Visiting these exciting places unquestionably requires a digicam that can live up to the wild’s unpleasant surroundings.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com