Horoskop od 23. do 29. avgusta: Stijelčevima na pomolu brak, ovnovima poslovna promjena - Volim Podgoricu

Horoskop od 23. do 29. avgusta: Stijelčevima na pomolu brak, ovnovima poslovna promjena

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate, jer mislite da možete više i bolje. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, što dodatno komplikuje situaciju. U ovom periodu očekuje vas nekoliko značajnih promjena na poslu.

Ljubav – Ukoliko niste u vezi, samoća vam neće mnogo smetati, jer ste uglavnom zadovoljni životom koji vodite. Ukoliko to nije slučaj, ne dozvolite da vam nebitne sitnice pokvare liijepe trenutke.

Zdravlje – Problemi sa kukovima, žučnom kesom, išijasom i reumom. Srećom, većinu ovih tegoba možete ublažiti ukoliko se bavite rekreacijom, više šetate i manje boravite u zatvorenom prostoru.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Mnogi pripadnici znaka se spremaju da otputuju u inostranstvo radi ugovaranja novog poslovnog projekta. Ali, lako se može dogoditi da vaši planovi izjalove i da sve ostane samo da kontaktirate sa inostranim partnerima. U svakom slučaju, tokom ovog perioda bićete komunikativni i veoma uspješni. Postoji mogućnost da dobijete javno priznanje.

Ljubav – Nije vrijeme za avanture sa strane niti za brze kombinacije, čak ni za one predstavnike znaka koji nisu u vezi.

Zdravlje – Morate više vremena da posvetite sebi, da se odmarate i opuštate, jer je nervni sistem prenapregnut. Ovih dana mogući su kratkotrajni problemi sa sluhom i grlom.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Konflikt sa saradnicima je stimulativan, jer ćete uskoro vidjeti da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda, a nije loša ni finansijska situacija.

Ljubav – Ovih dana očekuje vas mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, baš kao i vi njemu.

Zdravlje – Nervoza, stres i osjećaj da vrijeme uludo traćite loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbjeći ćete probleme sa srcem.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu, jer vam je dosadio. Da biste iz ovakve krize izvukli na najbolji mogući način, potrebno je diplomatsko ponašanje – sve u znaku kompromisa i završetaka. Bićete primorani da se sa nekim ili nečim pomirite. Najvažnije je da trenutnu situaciju sagledate što realnije.

Ljubav – Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo, uz verbalna prepucavanja. Ali, spontana avantura vreba u potaji – ne odbijate takav izazov.

Zdravlje – Neophodno je da promijenite način ishrane, jer su svi vaši zdravstveni problemi izazvani pretjerivanjem u hrani i piću.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Saradnici pokušavaju da vas izbace iz takta, ali to im ne polazi za rukom, jer ste dovoljno jaki da uspješno ignorišete njihove namjere. Divno se osjećate, fantastično izgledate, zračite šarmom i optimizmom. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti napretek, ali se na njih ne obazirite.

Ljubav – Na nekoj proslavi upoznaćete zanimljivu osobu koja će vas toliko oduševiti da ćete se zaljubiti. Cio period biće u znaku romantike i ljubavnih maštanja.

Zdravlje – Dobro se osjećate. Zato se potrudite da održite ovakav stil ponašanja i razmišljanja.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. U ovom periodu biće naglašena potreba da drugima prenesete znanje. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge ponekad vas previše opterećuje. Samo strpljivim i istrajnim potezima uspjećete da izađete iz ove krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, glavni krivac je akumulirani stres.

Ljubav – Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe, dok druge Djevice maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga je ljubav.

Zdravlje – Umor i malaksalost su posljedica pretjeranog nerviranja. Vitaminskom terapijom pokušajte da prevaziđete problem.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Vjerujete da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. U fazi ste ekspanzije kreativnih sposobnosti. Kako ste preplavljeni emocijama, bilo bi dobro da više vremena posvetite pisanju, pogotovo pjesama. Nisu svi perfekcionisti, prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

Ljubav – Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Ali, smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinijeće zahlađenju odnosa.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa kičmom ili srcem. Boravite više u prirodi, to će vas opustiti i ublažiti nervozu.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Potreban vam je bolje plaćen posao, jer već dugo ne uspijevate da savladavate finansijsku krizu. U konfliktu ste sa samim sobom, imate mnogo problema i ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku.

Ljubav – Ovih dana osjetićete potrebu za većom ljubavnom toplinom. Odnosi sa partnerom su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.

Zdravlje – Pokušajte da što više smanjite slatkiše i jaku hranu – bićete zdraviji, ljepši i nećete imati problema sa organima za varenje.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje će vas inspirisati da započnete nešto novo. Početkom perioda očekuje vas dobra zarada. Sjajno izgledate i tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim. Prema neprijateljima budite velikodušni, jer su vas oni stimulisali da se dokažete i budete bolji.

Ljubav – Neko će uspjeti da na velika vrata uđe u vaše srce i dušu. Zbog te osobe donijećete odluku da investirate u budućnost. Na pomolu je brak.

Zdravlje – U ovom periodu mogući su manji problemi sa zubima i kostima.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ne možete da se požalite ni na posao, niti na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, jedini krivac će biti brzopletost. Period je izuzetno povoljan za posao, zato ne oklijevajte nego odmah krenite u akciju, bez straha od promašaja.

Ljubav – Strah od ljubavi zapravo je strah od promjena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni u ljubavnom životu.

Zdravlje – Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi sa viškom kilograma. Povišen holesterol i trigliceridi predstavljaju cijenu hedonističkog načina života.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Život je lijep, zato maksimalno uživajte u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.

Ljubav – Krajem perioda doživjećete mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom, ali i u kreativnom radu. Kako ste praktični, pokušaćete da ove dvije stvari objedinite.

Zdravlje – Nastupilo je poboljšanje, a lakši hormonski debalans je prolaznog karaktera.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Naglašena kreativna vam pomaže da postignete zavidne rezultate. Ali, ukoliko želite da uspjeh bude kompletan, morate se izboriti sa glavnim neprijateljem – sujetom. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste pretjerali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vrijeme.

Ljubav – Pokušajte da manje pričate i više da radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kojem se trenutno nalazite.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih tegoba povezana je sa ishranom. Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite ovim problemom, odnosno da krenete sa dijetom.

 

(novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com