JOVETIĆ upisao pobjedu Interu! - Volim Podgoricu

JOVETIĆ upisao pobjedu Interu!

Stevan Jovetić je na debiju za Inter postigao gol vrijedan tri boda. Stevan je u 93. minutu sjajno šutirao i pogodio je sam ugao gol i zaslužio da mu na Đuzepe Meaci već skandiraju ime.

Naš as je ušao već u 15. minutu umjesto Ikardija, a u 74. minutu je zamalo donio pobjedu svom timu, ali je njegova bomba sa 20 metara završila malo iznad prečke. Namjestio je Stevan minut nakon toga i gol Palasiju, ali nije priznat zbog ofsajda.

Palasio je u 90. minutu pogodio stativu, a u sudijskoj nadoknadi Hernanes šutirao sa ivice šesnaesterca ali je Sportielo upisao lijepu odbranu.

Atalanta je inače meč završila sa desetoricom pošto je Karmona dobio dva crvena karton za pet minuta, a morao je da izađe u 71.

Fiorentina je u derbiju nadigrala i savladala Milan 2:0. Siniša Mihajlović je krneuo ofanzivno na debiju, ali to nije donijelo rezultat. Presudni momenat meča viđen je u 36. minutu kada je Eli napravio faul i dobio drugi žuti odnosno crveni karton.

Slobodan udarac sa preko 20 metara šutirao je Alonso i izveo ga je savršeno preko živog zida neodbranjivo za 1:0.

Milan je bio u minusu igračkom i rezultatskom, a stvar se dodatno pogoršala na startu drugog dijela kada je Romanjoli napravio penal, a Iličić ga pretvorio u gol za sigurnih 2:0.

Razočarao je i Napoli koji je poražen na gostovanju Sasuolu 2:1. Napolitanci su savršeno počeli i golom Hamšika poveli u trećem minutu. Ipak Sasuolo je u 32. poravnao preko Floresa poravnali, da bi Sansone šest minuta prije kraja donio potpuni preokret.

(Cdm)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com