STARA ŠKOLA: Možda su savjeti “staromodni”, ali žene ove stvari obožavaju - Volim Podgoricu

STARA ŠKOLA: Možda su savjeti “staromodni”, ali žene ove stvari obožavaju

Zabavljanje i sastanci su nešto što se mijenja tokom vremena. Danas su stvari mnogo drugačije i neki oblici ponašanja koji su ranije bili uobičajni, danas se smatraju staromodnim. Ipak, nešto od toga bi zapravo trebalo da se primjenjuje nevezano za to koja je godina ili vijek u pitanju.

1. Donošenje cvijeća na sastanak

Možeš da poneseš neku kućnu biljku u saksiji ili ukoliko znaš da baš i nije neki ljubitelj cvijeća, neka fina bombonjera takođe može da ostavi odličan utisak. Zapravo, najbitnije je da, naročito na prvi sastanak, nikako ne dolaziš praznih ruku.

2. Otiđite na ples

Skoro svaki grad je u današnje vrijeme prepun kafana i preglasnih noćnih klubova. Caka je u tome da nađeš jedan fin, miran kutak, gdje ćete moći i da igrate i da pričate u isto vrijeme, sigurno će to biti nešto što ćete pamtiti.

3. Pitaj je direktno, umjesto da se žališ o “prijateljskoj zoni”

“Hajde da izađemo nekad kafu?” “Naravno, ova osoba sigurno hoće da budemo prijatelji.” Ako želiš da izađeš sa nekim na sastanak, pitaj da izađete na sastanak. Ako samo pitaš da se družite, izađete na kafu i slično, a nisi siguran kako te doživljava, ne smiješ da se poslije žališ ukoliko upadneš u “prijateljsku zonu”.

4. Budi jasan kada se radi o očekivanjima

Uvijek je pomalo nezgodno pitati šta je zapravo vaša veza, naročito kada se još uvek na početku. Da li ste samo dvoje odraslih, saglasnih ljudi, koji uživaju u zajedničkom društvu? Da li u stvari idete polako? Budi jasan što se toga tiče. Oboma će vam na kraju biti lakše.

Muškarac i žena flertuju

Foto: Profimedia

5. Isključite telefone i budite zajedno

Kada ste na sastanku, telefoni treba eventualno da budu na vibraciji, i da se javljate samo u hitnim slučajevima. Tragikomično je kada dvoje ljudi, ili jedno od njih, izvade svoje telefone i počnu da se dopisuju sa nekim u sred sastanka. To pokazuje manjak poštovanja, kao i to da nisi zainteresovan.

6. Pružati besplatne, romantične gestove

Mali pokloni su simpatični, ali ne postoji ništa slađe od recimo primiti pjesmu ili ponekad veoma romantičnu glasovnu poruku. Ovi mali gestovi će joj pokazati da ti je stalo.

7. Srediti se malo za sastanak

Naravno da treba da nosiš ono u čemu se osjećaš najprijatnije, ali baš da izlaziš u recimo trenerci, dok je djevojka finije obučena, ne ide. Prvo što će se ona osjećati po malo neprijatno, a moguće je da će pomisliti kako ti je svejedno. Potrudi se malo.

8. Ne očekuj seks na prvom sastanku

Mnogi muškarci, pa i žene, očekuju da će sastanak rezultirati seksom ukoliko je privlačnost obostrana. Najbolje bi bilo da o tome uopšte ne razmišljaš već da jednostavno pustiš i vidiš u kom pravcu će se razvijati veče.

(Srbija danas)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com