HOROSKOP za 24. avgust: Kome sreća kuca na vrata - Volim Podgoricu

HOROSKOP za 24. avgust: Kome sreća kuca na vrata

Ovan

Danas pokušajte da ne reagujete impulsivno i da pratite svoju intuiciju. Ako na svijet gledate optimistično, brže će vam sreća pokucati na vrata.

Bik

Danas je posebno važno da slušate savjete koje ćete primijeniti u praksi. Na poslu probajte da budete više praktični nego jaki na rečima, to će vam donijeti finansijsku dobit. Budite kulturni i prijatni, nema potrebe za ljubomorom i ljutnjom.

Blizanci

Imaćete jedan prijatan susret danas. Možete čak i upoznati osobe koje će vam dosta značiti u životu. Moguća mučnina i problemi sa stomakom.

Rak

Danas je moguća naglašena nervoza i osjetljivost. Ne dozvolite da vam takvo stanje pokvari odnos sa okolinom, naročito na poslu. Vodite računa i kada je partner u pitanju, bolje je i nešto da prećutite nego da plane svađa.

Lav

Potrudite se da se ne zatrpate poslom i problemima, jer za sve postoji prag tolerancije. Najbolje je da dan iskoristite za meditaciju i samoću.

Djevica

Danas ćete biti puni energije! Iskoristite to za napredak na poslu, ali i fizičku aktivnost koja će poboljšati vaše zdravstveno stanje. Mogući problemi sa respiratornim sistemom. U ljubavi mirno.

Vaga

Nemojte da se prihvatite zadatka koji ne možete da obavite. Pokušajte da izbjegnete konkflikt sa kolegama na poslu, jer ćete u suprotnom biti u nezavidnoj poziciji. Danas je dobar dan da pregovarate oko više pozicije na poslu, u čemu će vas podržati i voljena osoba.

Škorpija

Naučite da opraštate, i naučite kako da ne stavljate sebe prije svih. Vaš ponos vam ne dozvoljava da nekada pređete preko stvari, ali nekada prvi spustite loptu. Danas će biti prijatan dan i osjećaćete se odlično, tako da ga iskoristite i častite sebe i svoje bližnje prijatnim izlaskom.

Strijelac

Danas nemojte da pretjerujete ni u čemu! Mnogi će vas pitati za savjet ili pomoć oko nekog privatnog problema, tako budite spremni da budete rame za plakanje. Moguće je da će vas zaboljeti zub, tako da je vrijeme da posjetite zubara.

Jarac

Danas je odličan dan za posjetu porodici koju niste vidjeli već duže vrijeme. Na poslu ćete osjetiti neku promjenu u ponašanju kod svojih kolega, ali ne obraćajte pažnju – niko se nije urotio protiv vas, nego postoji doza ljubomore. Danas možete osjetiti bolove u leđima.

Vodolija

Možete da očekujete poziv od prijatelja sa kojim se niste čuli preko pet godina. Danas je dobar dan za pregovore, tako da porazgovarajte sa svojim šefom oko moguće povišice. Iznenadite voljenu osobu romantičnim sastankom i podsjetite se na početke vaše veze.

Ribe

Samo budite uporni u onome što ste naumili i već kroz par dana vidjećete rezultate. Prijao bi vam kratak odmor, tako da razmislite da krajem nedjelje uzmete par dana samo za sebe. Na putovanju dobro razmislite da li ste spremni da uplovite u ljubavnu vezu o kojoj već duže vrijeme razmišljate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com