Vedrana Rudan se oprostila od čitalaca na internetu! Evo i ZAŠTO - Volim Podgoricu

Vedrana Rudan se oprostila od čitalaca na internetu! Evo i ZAŠTO

Hrvatska kniževnica Vedrana Rudan napisala je posljednji post na svom blogu. Ona je navela da se na taj korak odlučila jer “ne može više podnositi tu silnu mržnju koja vlada kod nas”.

“Samo se piše o toj mržnju, ne znam više gdje smo, jesmo li u 2015., 1991. ili 1941. I dalje traje taj lov na Srbe, sve se umata u borbu za pravo hrvatske nacije. Pravo na što, na glad, na bijedu, na kredite”, rekla je Rudan za index.hr.

Prema njenim riječima stalno se vrte iste teme, a one važne guraju se pod tepih.

“Ne govori se o bankama, o kreditima u švajcarcima, o tome kako su nas opljačkali. Priča se samo o ćirilici, Kolindi, Karamarku i Crkvi. Moja prijateljica me upitala kad će prestati jesti na kredit. Mi živimo na kredit, a jednog dana neko će ga ukinuti i što onda?”, dodala je.

Sa svojim se čitaocima oprostila, a sudeći po onome što je rekla, neko vrijeme neće čitati komentare pune mržnje kojih je internet prepun.

“Planiram se očistiti od smrada i od zla koje me pokušava zadaviti. Sad ću se posvetiti unučici i mački koju ću uskoro dobiti te pisanju knjige ‘Izgubljena u demokraiiji'”, kazala je Rudan.

1 komentar

  1. I haven’t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it friend

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com