Ženske fraze od kojih se muškarcima diže kosa na glavi - Volim Podgoricu

Ženske fraze od kojih se muškarcima diže kosa na glavi

Žene rijetko kad kažu tačno ono što misle, ili barem ne kažu baš sve što misle. Kad su ljute, neće reći zbog čega su ljute, jer je to njihov pasivno-agresivni način na koji namjerno nerviraju svog partnera. Muškarci se užasavaju takvih situacija, a ovo su fraze od kojih im se diže kosa na glavi.

“Nije mi ništa”

Klasična rečenica koja znači sve, samo ne da nam stvarno nije ništa. Definitivno postoji problem, ali ne želimo ga same reći – želimo da se muškarac potrudi i da sazna točno u čemu je pogriješio.

“Ma slobodno idi u grad sa društvom”

Izlasci sa društvom generalno nisu problem, ali tu i tamo nam zasmetaju. Kad nam zasmetaju, zadnja stvar koju ćemo reći je priznati da nam stvarno smetaju.

“Zgodna ti je ta drugarica”

Ljubomora je grozna stvar, ali jednostavno ne možemo pomoći sebi. Kad vidimo da naš dečko ima zgodnu drugaricu, nije nam svejedno, ali ne pada nam na pamet da kažemo da je tako.

“Neka, ja ću”

Muškarci ne vole da peru suđe, a ni žene nisu baš oduševljene kada to moraju raditi. Isto vrijedi i za bilo kakvo pospremanje po stanu, ali šta se mora, nije teško. Ipak, muškarci često “zaborave” nešto da urade ili kažu da će to napraviti kasnije… Žena koja na to kaže: “Nema veze, ja ću” – nije srećna žena. Ljuta je.

(Stil)

 

1 komentar

  1. Emotional attention, self-control, approval, adhere to, patience but also security. These are typically among the issues that Tang Soo Can do, most of the Thai martial art attached to self defense purposes, can show buyers plus instilling in your soul the means not just to maintain with your own eyes on the competency on the very first real danger stains to cure confrontation all in all.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com