KONAČNO ZNAMO: Šta ON zapravo misli kada kad odgovori “ništa”! - Volim Podgoricu

KONAČNO ZNAMO: Šta ON zapravo misli kada kad odgovori “ništa”!

Svaka djevojka se našla u ovoj situaciji kada apsolutno ne razumije svog dečka. Znate onaj momenat kada on djeluje mirno dok gleda kroz prozor automobila? Vi vidite nešto čudno u njegovim očima ili nesvjesnom mrštenju lica, ali zapravo ne znate šta se dešava u njegovoj glavi.

A onda ga pitate: “Šta je bilo?” , na šta vam on odgovara: “Ništa.”

E pa drage dame, konačno je došao dan kada treba da odgonetnemo i otkrijemo šta se krije iza ovog odgovora.

1. Razmišljam dugo i onda me ona odjednom prekine.
Ponekad smo tihi i zamišljeni i znamo da će nam postaviti to pitanje. A onda počinje raspravljanje o tome da li mi zaista možemo da razmišljamo “ni o čemu” ili ne.

2. Moram da smislim dobar plan za večeru.
Kada smo gladni predložićemo vam naš drugi omiljeni predlog za jelo, na koje nećete pristati. Onda ćemo predložiti našu omiljenu hranu i opciju da je ponesemo ili pojedemo usput. Ako kažete “ne” za sva tri predloga, mi ćemo odmah otići i jesti šta smo naumili.

3. Taj oblak liči na zadnjicu.
Jedini razlog zbog čega ne želimo da vam kažemo na šta smo pomislili je zato što je momenat već prošao. A čak i da vam kažemo, vi ćete odmah pomisliti da mi u svemu vidimo ženske atribute. Dakle, odgovor je “ništa.”

4. Jedan dan u srednjoj školi kada je Riki Eplmen svukao svoje pantalone pred cijelim razredom, dok su mu se svi (zajedno sa profesorom) smijali na sav glas.
Danas bismo drugačije doživljavali tu situaciju i ponijeli se kako priliči. Sada radimo i odrasli smo, ali taj dan ne možemo nikako da zaboravimo.

5. Svi misle da bi letjenje bilo najbolja super moć, ali zaista, bilo bi mnogo moćnije da možemo da zamrznemo vrijeme.
Mi bismo ga koristili da spavamo svakog dana. Muškarci ne žele da vam kažu da razmišljaju o ovome, jer bi nam se srce slomilo kada biste nam rekle da smo pravi nezreli idioti.

6. “Kako bi se Džon Meklejn snašao u bilo kojoj situaciji.
U svakom trenutku stvari mogu poći po zlu, poput scena u filmu “Umri muški”, a mi moramo da razmišljamo o tome kako bismo sredili stvari. Ako muškarci razmišljaju o seksu većinu vremena, ostatak vremena posvećuju mislima kako bi se borili protiv terorista.

7. Slično tome, kako bi se borili ako nastupi apokalipsa.
Apokaliptična situacija takođe podstiče mnoga razmišljanja. Pravo je vrijeme da se razmotri da li bi zgrada u kojoj živimo mogla da postane dobra tvrđava za zaštitu od horde zombija.

8. Kako si lijepa.
Ovo zvuči kao kliše i priznajemo da muškarci često koriste ovu rečenicu da se izvuku iz neke situacije. Ipak, ponekad je ona zaista iskrena. Sa druge strane, nikada ne možete dokazati na šta smo mislili.

9. Razmatramo da li je pametno ili ne da se poslužimo tvojim toaletom.
Da li se možemo strpjeti još malo ili ne? Da li možemo izdržati do svoje kuće i spasiti tebe (tvoje cimere/roditelje/braće i sestre) od onoga što se sprema? Muškarci prave složenu listu u glavi koja treba da im pomogne u ovoj nezgodnoj situaciji.

10. Nešto bukvalno neobjašnjivo.
Našli smo se među nepovezanim mislima toliko da je poprilično nemoguće objasniti o čemu je riječ. Molimo vas, ne tjerajte nas da vam objašnjavamo.

11. On se iskreno ne sjeća.
Mi smo sanjari i riječ “ništa” zvuči bolje nego gubljenje vremena na objašnjavanje da je moj mozak u trenutku zablokirao.

(Cosmopolitan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com