Zoranu Markoviću ljubavnica zapalila mercedes: Žena ne priča sa mnom dva dana - Volim Podgoricu

Zoranu Markoviću ljubavnica zapalila mercedes: Žena ne priča sa mnom dva dana

Zovu Zorana svi koji ga znaju, zavitlavaju ga zbog četiri žene sa kojima je istovremeno bio u vezi, a naročito dvije djevojke sa kojima je te noći bio u kolima i zamalo, kako kaže – glavu izgubio. Zbog silnih poziva morao je na kraju da isključi telefon.

Iako ima ženu i dvoje djece, Zoran je, kao pravi Kazanova, istovremeno bio u ljubavnoj vezi sa Slađanom. U nedjelju uveče i Slađanu je “prevario” sa dvije žene iz Aranđelovca i Slađana ga je sa njima zatekla skrivene u kolima, pa je u bijesu po automobilu posula benzin i zapalila ga.

Zorana smo juče zatekli kod seoske škole. Pravio je društvo zaposlenima koji sređuju dvorište i kose travu pred početak školske godine. Kod kuće žena ljuta na njega, dva dana nije riječ progovorila.

– Ma, šta da mu kaže kad je sve pročitala u novinama – uz smijeh mu dobacuje poznanik Boban Prokić Biba, dok na pragu škole lista novine.

– Ništa mi nije rekla, a ni ja njoj. Šta da kažem? – sleže pomirljivo ramenima Zoran. – Spavao sam sinoć u drugoj sobi. Valjda će mi oprostiti. Ona se davno ohladila od mene, još prije 15 godina. I da ona ima nekoga ne bi mi smetalo, samo da mene ne dira.

Došao je na starom motoru, koji je uzeo od sina da se voza, jer je ostao bez “mercedesa”. Radi kao monter PVC stolarije za jednu kragujevačku firmu.

– Daće mi iz firme automobil za posao – kaže nam.

– Pa, ne ide da se ovako poznat čovjek voza motorom – opet dobacuje Biba.

Kako mu ko od komšija i rođaka priđe i krene da zapitkuje šta je to bilo, Zoran se sav zacrveni, smejulji i sliježe ramenima. “Kliještima” mu vadimo riječi iz usta, a cio događaj sa paljenjem auta, narod sad tjera na komediju. A i on to prihvata, naročito epitet švalera. “Šta će”, kaže, “bilo što je bilo”.

Zoran sa komšijama ispred seoske škole u Jelencu

– Uveče sam već bio sa petom u kafani. Šta da radim kad me žene vole – uz smijeh nam priča Zoran. – Ma, baš me briga šta je bilo. Život ide dalje i treba ga živjeti.

Kaže nam da mu kod kuće ni majka ni otac nisu ništa prigovarali. Njima je najbitnije da je živ.

– Slađanu sam upoznao prije godinu i po dana u kafani u Jagnjilu i od tada smo u vezi – priča nam Marković. – U poslednje vrijeme smo se svađali, polomila mi je šoferšajbnu nedavno i htio sam da se raziđemo, ali ne stigoh prije ove frke. Te noći sam spavao u autu i da me one dvije djevojke nisu probudile i izvukle, svašta bi bilo. I prste sam izgoreo dok sam izlazio hvatajući se za vrata. Još ne mogu da shvatim da je mogla da me ubije. Prosula je litar i po benzina i zapalila. Da sam bio budan oteo bih joj flašu. Jeza me uhvati kad se prisjetim šta je moglo da bude.

 Foto Petar Milošević

Slađanu Lazarević nismo zatekli kod kuće u selu Kusadak, već smo je čuli telefonom. Njena priča je nešto drugačija.

– Spavala sam te noći, a te dvije djevojke su me zvale sa njegovog telefona i rekle da je mrtav pijan i da je u komi – priča nam Slađana. – Otišla sam do njegove kuće i zvala njegove oca i sina, ali se nisu javili. Onda su me opet one pozvale i navodile do mjesta gde se nalaze. Išla sam zbog njega, jer to nije prvi put da se napije i skrši u jarak, pa me zove da ga vozim.

Slađana kaže da kad je stigla na neki plac, gdje su bili zavučeni, djevojke su je čekale na ulici.

– Parkirala sam ispred njegovog auta i on je tada krenuo i sudarili smo se – tvrdi Slađana. – Izašla sam i rekla mu: “Sram te bilo!”, a on je počeo da me tuče, udarao me je po leđima, čupao za kosu i bacio na zemlju, šutira. Opsovao mi je mrtvog sina i tad mi je pukao film. Uzela sam flašu benzina koji sam bratu kupila za “trimer” da kosi dvorište i polila po “mercedesu”.

Dok ovo priča, Slađana teško zadržava jecaje. Kaže da su je te dvije djevojke iz Aranđelovca od 4. avgusta proganjale, slale joj poruke u smislu da su sa njim i šta sve rade.

– Pitala sam ga da li ima drugu, da se ljudski raziđemo, ali se kleo da nema – uzdiše Slađana. – One su me zvale i govorile da se vozaju njegovim autom, za koji sam mu i ja pozajmila nešto novca, kad je prethodni slupao. Rekla sam: “E, nećete više”. Sve vrijeme sad razmišljam zašto su me zvale te noći da dođem.

Slađana tvrdi da nije znala da je Zoran oženjen, već je mislila da je razveden, jer je prije veze sa njom živio sa jednom konobaricom u Mladenovcu.

Slađana Lazarević/Foto Facebook

TUŽIĆE SLAĐANU ZA POKUŠAJ UBISTVA

ZORAN Marković nam kaže da će Slađanu privatno tužiti za pokušaj ubistva i tražiti naknadu štete.

– Javni tužilac će da je goni po službenoj dužnosti, a ja ću ako treba angažovati najskupljeg advokata – kaže Marković. – Sve ovo sad može da se tjera na šalu, ali da sam 30 sekundi duže ostao u tom automobilu, sad možda ne bih bio živ.

ZAMALO DA NASTRADAŠ ZBOG SEKSA

DOK razgovaramo sa Zoranom, prilazi mu sestra od tetke Irena i saznaje da je on taj kome je ljubavnica zapalila automobil.

– Sestra i ja smo vidjele na internetu, i komentarišemo: “Vidi carice što je zapalila lika, kad ono ti kralju” – galami Irena i smije se rođaku. – Daj da odmah javim sestri Ivani da si zamalo nastradao zbog vatrenog seksa. VIP si brate.

Onda se okreće nama i kaže:

– Ma on je sjajan lik, malo je “blentav” i djetinjast, ali je dobar čovjek. Nije zao, a sad što troši pare na piće i žene, njegova stvar, njegov život. S njim je uvijek dobar provod u kafani – hvali ga Irena i šaljivo zapitkuje Zorana: “Je li ti ovo treći ili četvrti auto, koji si skršio ove godine zbog provoda po kafanama?”

(novosti.rs/Foto Petar Milošević)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com