Home / ŽIVOT + / Showbiz / PREOKRET: Razvod godine se možda neće ni dogoditi!

PREOKRET: Razvod godine se možda neće ni dogoditi!

Nakon ispovijesti Ace Lukasa da mu rastanak od, još uvijek zakonite supruge, Sonje, teško pada, ona razmišlja o pomirenju.

Sonja se ne odvaja od mobilnog telefona, a bliski prijatelji je ubjeđuju da će se pjevač promijeniti, te savjetuju da mu pruži drugu šansu, pišu “Naše novine”.

Kada je vidjela kako se Lukas ponio nakon što je odjeknula vijest o razvodu, Sonja je navodno riješila da mu pruži drugu šansu, ukoliko je on zatraži.

Sonji je bilo teško kada je Aca napustio porodični dom, ali i kada je otvorio dušu za medije.

– Aca nije tip koji voli da se pravda. Kada sam ga vidjela kako opisuje svoje stanje, da se osjeća tužno i prazno, ponovo sam sjela i razmislila. Možda je sada bolje porazmislio o svemu jer dok sam mu ja pričala nije vrijedilo. Najteže mi pada što me Viktorija stalno pita kad će tata da dođe, ne znam kako djetetu da pojasnim da tata više ne živi sa nama. Oboma nam je ovo teško palo, ali se plašim da ne postane depresivan jer mu je dom bio utočište od svega. Sad kad malo bolje razmislim, poslije ove frke mislim da on može da promijeni loše strane i da nastavimo tamo gdje smo stali. Vidi se da se mnogo kaje – ispričala je Sonja prijateljici, prenosi pomenuti list.

Pjevač se ispovijedio medijima i rekao da mu razlaz teško pada. Lukas je priznao da često mijenja odluke, te da mu ćerkini vapaji najteže padaju.

Sonja je, ranije, navodno izjavila da ne može više da toleriše Acovo kockanje i da je zajedničkom životu – kraj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *