(FOTO) SONJA LUKAS: Dosta mi je LAŽI, ovo je moja ISTINA o razvodu od Ace! - Volim Podgoricu

(FOTO) SONJA LUKAS: Dosta mi je LAŽI, ovo je moja ISTINA o razvodu od Ace!

Nakon mnogo priča o razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, oglasila se i supruga popularnog pjevača koja za “Story” kaže da su se u medijima pojavile brojne izmišljene izjave koje se njoj pripisuju! 

Ovo je prvi i jedini put da ću nešto reći na temu razvoda. Sve ono što je u medijima do sada objavljivano, neke izjave koje su meni pripisivane, najobičnije su izmišljotine i rečenice pune laži. Dok ne bude sve konkretno i zakonski rješeno, ja o razvodu nemam šta da kažem, jer nije riječ o banalnoj stvari, već o ozbiljnoj životnoj situaciji. Trenutno sam u Njemačkoj i posvećena sam svojim ćerkama, jer mi je to najvažnije. Takođe, preokupirana sam poslovnim obavezama, budući da već godinama vodim privatni biznis – ispričala je Sonja i opisala šta osjeća prema svom suprugu.

Foto: Promo JIMMY'S

– O Aci ne mogu ništa ružno da kažem, posebno zbog toga što smo oboje roditelji naše Viktorije. Ostajem dosljedna sebi i svojoj odluci da ne komentarišem nikoga i ništa, a ponajmanje svoj brak. Uopšte me ne zanima ko, šta i zašto priča, ja nisam dio tog malograđanskog cirkusa i primitivizma – zaključila je Sonja Vuksanović.

Foto: Facebook/Sonja Vu

(Telegraf.rs/Story)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com