Pljevljak Miljan Marković (54) djevojčicu vezao žicom i lancem u šumi! - Volim Podgoricu

Pljevljak Miljan Marković (54) djevojčicu vezao žicom i lancem u šumi!

Pljevljak Miljan Marković (54) uhapšen je i uz krivičnu prijavu proslijeđen osnovnom tužiocu zbog sumnje da je četrnaestogodišnju djevojčicu zavezao za drvo, zahtijevajući od nje da mu kaže gdje joj roditelji drže novac od prodate građe.

Djevojčica je čuvala stoku, kada ju je navodno Marković silom privezao za jednu od smrča, zahtijevajući da mu kaže gdje se nalazi novac koju je njen otac dobio za prodaju građe.

UHAPŠEN PLJEVLJAK: Miljan Marković (54) vezao djevojčicu (14) u šumi i tjerao da mu kaže gdje otac drži novac!

To se, tvrde iz policije, dogodilo u srijedu u pljevaljskom selu Vodno, prenose podgorički mediji.

Marković je djevojčicu, koja nije htjela da mu kaže gdje je novac, ostavio vezanu za drvo, a otac je pronašao nakon višesatne potrage.

„Ruke i vrat joj je svezao žicom a noge lancem. Prijetio joj je da će i mog mlađeg sina koji tokom školske godine pješači do škole, na isti nači mučiti i usmrtiti ukoliko mu ne kaže gdje su pare“, ispričao je otac djevojčice, Mile Marković.

Iz policije su kazali da je Miljan Marković poznat po prestupima i da su ranije imali problema sa njim.

1 komentar

  1. I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com