STIŽE NOVI IPHONE: Revolucija kuca na vrata! - Volim Podgoricu

STIŽE NOVI IPHONE: Revolucija kuca na vrata!

Gigant iz Kupertina će dva nova iPhone-a, 6S i 6S Plus predstaviti za manje od dvije nedjelje, a ovi modeli doneće revolucionarni ekran, kao i još nekoliko karakteristika koje nije imao nijedan iPhone do sad

Apple će iPhone 6S i 6S Plus predstaviti 9. septembra, a kako se taj dan sve više bliži na internetu se pojavljuje veliki broj informacija koje otkrivaju šta bi najnoviji telefoni čuvene kompanije mogli da imaju.

Prema najnovijim informacijama, novi modeli iPhone-a će imati kameru od 12 Mpix, umjesto dosadašnjih 8, ali i bolji procesor, više RAM memorije i ekran koji nema nijedan drugi telefon.

Promjena u rezoluciji kamere neće drastično uticati na bolji kvalitet fotografija, već će ona omogućiti snimanje videa u 4K rezoluciji.

Međutim, ovo nisu najveće promjene kada je riječ o kameri na novim iPhone-ima.Naime, prednja kamera će dobiti blic kako bi slikanje selfija bilo moguće i noću.

Apple će pored poboljšane kamere na novim modelima predstaviti i Force Touch tehnologiju ekrana, koja će omogućiti da displej detektuje jačinu kojom ga korisnik pritiska. Ova funkcija već postoji na Apple Watch-u, a omogućiće veći broj funkcija.

Takođe se spekuliše da će iPhone 6S i 6S Plus imati 2 GB RAM memorije, duplo više nego aktuelni modeli, kao i novi A9 procesor koji bi trebao da omogući i do 30 odsto bolje performanse.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com