OVE JESENI SVJETSKI EKONOMSKI KOLAPS: Evo šta vam savjetuju eksperti! - Volim Podgoricu

OVE JESENI SVJETSKI EKONOMSKI KOLAPS: Evo šta vam savjetuju eksperti!

Bivši glavni ekonomski savjetnik britanskog premijera Gordona Browna, Damian McBride uznemirio je svjetsku javnost i to objavama o kolapsu koji slijedi! Kako je najavio uslijed globalnog ekonomskog kolapsa koji će nastupiti doći će do velikih građanskih nemira pa je važno da se ljudi pripreme na tri stvari, prenosi Dnevno.hr.

Prvo, kako upozorava Mc Bride: Spremite gotovinu na sigurno mjesto! Nikako nemojte pretpostaviti da će bankomati i bankovne kartice biti u funkciji. 

Drugo, imate li dovoljno vode u bocama, konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za preživjeti bar mjesec dana u kući? Nabavite!

I treće, razmišljajte o mjestu gdje ćete se okupiti sa svojim voljenima! Ukoliko dođe do prekida transporta i komunikacije morate znati gdje će te svi sačuvati glavu.

Ako već niste, nabavite malo poljoprivedno imanje sa kućicom i obradivom zemljom za uzgoj voća i povrća

Nabavite dizelaša sa što manjom potrošnjom ili auto na struju. Napravite što veći spremnik za skladištenje dizel goriva.

savjetnik1

 

Nabavite solarne panele za proizvodnju struje te agregat sa što većim spremnikom goriva za vaše poljoprivedno imanje.

33% vaše likvidne imovine (gotovine i sl.) neka bude u fizičkom zlatu i srebru.

Vaše fizičko zlato i srebro neka uvijek bude u vašem posjedu. Ako nije u vašem posjedu, kao da i nije vaše.

Ako ulažete u dionice, imajte potvrdu o vlasništvu u dokumentiranom i ovjerenom obliku.

Ako ulažete u obveznice i slične investicijske instrumente, istog trena povučite vaš novac iz njih.

Držite kod sebe gotovinu za 6 mjeseci tekućih troškova. Kreditne i debitne kartice vam neće biti od velike koristi kad se kolaps dogodi.

Otplatite, koliko god je to moguće, što veći dio vaše hipoteke.

Otplatite što veći dio ili, ukoliko je to moguće, cijele vaše dugove.

Otplata duga je jako bitna. Iskustva hiperinflacije u Weimarskj republici u Njemačkoj 1920-ih nam govore da čak i propast banaka nije značila nestanak duga/kredita nego su isti jednostavno bila reprogramirani prema vrijednosti zlata NAKON kolapsa. Kupovna/otplatna moć 98-99% stanovništva će biti znatno smanjena

Po Sinclairu, gore navedene radnje treba učiniti odmah, jer kad se kolaps dogodi, jednostavno nećemo imati vremena. Lično  ne vjerujem, ali u cijelosti niti isključujem kroz kraće razdoblje, stanje društva u stilu Pobješnjelog Maxa.

Duboko vjerujem da se radi o dobro promišljenom i organizovanom kolapsu kojem je cilj prouzrokovati kontrolisani haos kako bi se ljudima što lakše nametnuo paket mjera Novog, konačnog, svjetskog poretka.

I ne zaboravite da je krajni cilj tog poretka apsolutna kontrola svih vidova života svakog pojedinca. Po već vjekovima prokušanom receptu, vladajuće elite stvaraju haos kako bi napaćene mase tj. mali čovjek vapio za redom.

A koja će biti cijena reda? Gubitak slobode i potpuna kontrola naših života.

ORDO AB CHAO!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com