PROKLETSTVO SRPSKIH RIJALITIJA: Slava i tragedije ruku pod ruku! - Volim Podgoricu

PROKLETSTVO SRPSKIH RIJALITIJA: Slava i tragedije ruku pod ruku!

Preksinoć je startovala nova sezona “Farme”, a u njoj nema dvoje planiranih takmičara – pjevač Nenad Savanović umro je dan pred početak ovog šoua, a pjevačici Danijeli Stoiljković Elli preminuo je suprug nakon što ju je odvezao u karantin, odakle je trebalo da uđe na imanje u Lisovićima. Ovo su samo poslednje u nizu tragedija koje prate srpske rijalitije…

Zorica, Zeka i Elmir

 

Elmir Kuduzović

Druga sezona “Velikog Brata” okončana je tragedijom kakva se ne pamti, kada su troje učesnika – Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović – poginuli u saobraćajnoj nesreći.

 

Zorica Lazić

 

Vozilo kojim je upravljao Elmir sletjelo je velikom brzinom u rijeku Vukodraž sa puta Obrenovac-Šabac, 28. decembra 2007. godine, a sve troje ostali su mrtvi na licu mjesta, dok je Vladimir Sarić, vlasnik automobila, ispao usled prevrtanja i zadobio samo lakše povrede.

 

Stevan Zečević

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Filip Kapisoda učestvovao je u “VIP Velikom Bratu” 2009. godine, a tačno godinu dana kasnije ubio je svoju djevojku, pjevačicu Kseniju Pajčin, pa presudio sebi. Nekoliko mjeseci prije kobne noći, Filip i Ksenija su doživjeli saobraćajnu nesreću kada su sletjeli sa puta kod Barajeva, ali su oboje prošli samo sa lakšim povredama. Njih dvoje imali su veoma burnu vezu, više puta su raskidali, a prijatelji pjevačice otkrili su da je Ksenija pred smrt tražila način da zauvijek ostavi Filipa.

Antal Skendžić

Još jedna tragedija vezana je za “Velikog Brata”. Antal Skendžić, učesnik pilot-emisije emitovane 2006. godine, prije prve sezone, nožem je ubio svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta. Ubistvo se desilo u novembru 2007. godine, godinu i po nakon učešća u rijalitiju i godinu dana nakon što je Antalov otac Stevo sam sebi oduzeo život. Antal Skendžić osuđen je na 10 godina zatvora, ali je pušten na slobodu. Sada je beskućnik, a za to optužuje svog brata.

Marina Tucaković

Marina Tucaković, Foto: Zoran Lončarević

Tokom emitovanja hit muzičkog rijalitija “Operacija trijumf”, Marina Tucaković, tada članica žirija, doživjela je veliku porodičnu tragediju, kada je njen sin Miloš Radulović iznenada preminuo. Uzrok smrti nije otkriven. Ovo nije bio kraj Marininih muka, jer je prošle godine njen drugi sin, Milan zvani Laća, uhapšen zbog posjedovanja droge.

Mirjana Puhar

Mirjana Puhar, Foto: Profimedia.rs

Srpkinja Mirjana Puhar, koja je rođena u Sremskoj Mitrovici, a kao dijete, tokom bombardovanja, otišla je u Ameriku u potrazi za čuvenim “američkim snom”, nije uspjela da ga dosanja. Učestvovala je u rijaliti emisiji “Novi američki top model” i bila primijećena, te su joj predviđali sjajnu karijeru. Nažalost, na putu ka zvijezdama ispriječio se diler droge, koji je pištoljem ubio nju, njenog dečka i njegovog cimera početkom ove godine.

Stevan i Žaklina u emisiji DNK

Stevan i Žaklina u emisiji DNK, Foto: Printskrin

Jedna od poslednjih tragedija vezanih za srpske rijalitije desila se kada je učesnik emisije “DNK” usmrtio suprugu. Stevan i Žaklina Kojić malo prije ubistva pojavili su se ovoj u emisiji jer je on sumnjao u to da je zaista otac njihovog djeteta. Iako je analiza pokazala da jeste, on je tvrdio da će se razvesti, ali je odlučio da, umjesto toga, pretuče suprugu nasmrt, i to dok su im djeca, stara tri godine i godinu dana bila u susjednoj sobi.

Hoće li se ovaj crni niz ikada završiti?

 

(24sata)

 

1 komentar

  1. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com