Došao u Budvu da isprosi djevojku, pa završio u zatvoru! - Volim Podgoricu

Došao u Budvu da isprosi djevojku, pa završio u zatvoru!

BUDVA – Konjičanin Mustafa K. (51) koji je u Budvu došao da upozna ženu svog života, umjesto kod matičara završio je u spuškom zatvoru.

On je uhapšen kada je policija utvrdila da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

Inspektori su posumnjali u njegovu verziju priče, jer je iznio nekoliko nelogičnih detalja.

“Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u poragu za eventualnim napadačima, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne sjeća. Uhapšen je, i u konsultaciji sa tužiocem stavljeno mu je na teret  krivično djelo lažno prijavljivanje”, kazao je izvor iz istrage.

Konjičanin je na kraju priznao da je prije nekoliko dana stigao u Budvu da isprosi ruku djevojke koju je mjesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Fejsbuk.

Ipak, kada ga je “voljena” sačekala u Budvi, “stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka dijelila na društvenoj mreži”.

Došao je na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede ostatak života. Rekao je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati u Bosnu”, kaže sagovornik blizak istrazi.

Nesuđenom mladoženji je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

(Vijesti)

1 komentar

  1. An impressive share, I just now given this onto a colleague who had previously been doing a small analysis for this. Anf the husband the truth is bought me breakfast because I came across it for him.. smile. So allow me to reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending time to discuss this, Personally i think strongly concerning this and enjoy reading more on this topic. If you can, as you become expertise, would you mind updating your blog site with additional details? It’s extremely of great help for me. Big thumb up just for this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com