Fili Stamenković (22) u Trstu iznuđivao novac tinejdžeru (17) - Volim Podgoricu

Fili Stamenković (22) u Trstu iznuđivao novac tinejdžeru (17)

Filip Stamenković (22), koji je u četvrtak u Trstu optužen za iznudu, prijetio je dječaku od 17 godina pokušavajući da od njega iznudi 1.200 evra, prenose italijanski mediji.

„Znam gdje živiš. Imaš dva dana, a ako mi ne platiš – oteću te. Završiće se loše za tebe i tvoje roditelje. Razbiću ti zube, a onda ćeš nestati…“

Tim riječima je Filip Stamenković (22), koji je u četvrtak u Trstu optužen za iznudu, prijetio dječaku od 17 godina pokušavajući da od njega iznudi 1.200 evra, prenose italijanski mediji.

Dječakova drama počela je kada je od Stamenkovića „na kredit“ uzeo 100 grama marihuane, što je trebalo da ga košta 1.000 evra. S obzirom na to da tinejdžer nije uspio da dođe do novca, kriminalac je počeo sistematski da ga zastrašuje, a na kredit je dodao i kamatu, pa je tražio 1.200 evra.

“Vidio sam kola koja vozi tvoj otac ispred vaše kuće. Za nekoliko dana biće moja… Moji ortaci ti neće dati da kročiš u Trst. Daj pare ili ćete i ti i tvoja porodica loše proći”, prijetio je Stamenković u nekoliko navrata.

Takve i slične prijetnje ponavljale su se iz dana u dan, zbog čega je mladić, kako je rekao tužiocu, bio na ivici nervnog sloma.

Kada je Stamenković odlučio da prijetnje uputi i majci dječaka, porodica ga je prijavila policiji, prenosi “Blic”.

Kako bi uhvatila kriminalca na djelu, policija je predložila tinejdžeru da organizuje sastanak sa Stamenkovićem i donese mu traženi novac.

Osumnjičeni je uhapšen 17. jula.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com