Punih 25 godina naplaćivao parking, uzeo 5 miliona i nestao, niko ne zna ko je! - Volim Podgoricu

Punih 25 godina naplaćivao parking, uzeo 5 miliona i nestao, niko ne zna ko je!

U engleskom gradu Bristolu, u okolini ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i osam autobusa.

Punih 25 godina isti čovjek naplaćivao je parking. Cijena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, čovjek se jednostavno nije pojavio.

Uprava ZOO vrta bila je prisiljena da kontaktira Gradsku upravu i da zatraži novog radnika parkinga. Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta.

Uprava vrta je zatim obavijestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposleni, a ne zaposleni ZOO vrta. Onda je Gradska uprava obavijestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga.

Za vrijeme dok se ova rasprava vrtjela u krug, čovjek koji je radio na parkingu vjerovatno je ispijao koktele na nekom egzotičnom ostrvu, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga.

Tako je on 25 godina naplaćivao nekoliko stotina funti svakoga dana!

To znači da je “napustio posao” sa kapitalom većim od pet miliona funti, a da niko ni dan danas ne zna kako se on zove!

1 komentar

  1. I discovered your site web site on google and appearance a couple of your early posts. Continue to keep in the very good operate. I just now extra encourage Feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading a lot more from you finding out at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com