ZAPROŠENA PRED NOLETOM Da li će Đoković biti kum holivudskoj glumici? - Volim Podgoricu

ZAPROŠENA PRED NOLETOM Da li će Đoković biti kum holivudskoj glumici?

Dženifer Alden je doživjela prosidbu kao u romantičnim filmovima u kojima glumi. Rekla je „da“ na treningu prvog reketa svijeta.

U Nacionalnom tenis centru u Flašingu dogodila se neočekivana, romantična situacija. Dok je Novak Đoković trenirao, na teren su upali glumica Dženifer Alden i njen izabranik Kirk Span i popeli se na stolicu za sudije.

Njihov cilj nije bio da sude na treningu najboljeg tenisera svijeta, već da potvrde svoju ljubav.

Na iznenađenje svih, Kirk je kleknuo i pitao glumicu, poznatu po ulogama u romantičnim filmovima, da mu bude supruga. Kada se začulo njeno glasno „da“, svi su ih počastili aplauzom, pa i Nole, koji je sa strane posmatrao prosidbu i navijao za njihovu ljubav.

Budući da je on bio prvi koji je prišao budućim supružnicima da im čestita, mnogi spekulišu da bi upravo Đoković mogao da bude kum na vjenčanju ovog para. On se tim povodom još nije oglasio.

Zanimljivo je da je Kirk bio toliko uzbuđen da je ostao na kolenima i kada je pružio Noletu ruku.

Nakon čestitki je uslijedilo i fotografisanje s prvim reketom svijeta.

Jedna naočigled obična prosidba pretvorila se u spektakl i možda jedan od najzanimljivijih Noletovih treninga ikad. Đokovića to nije omelo da nastavi trening pred početak posljednjeg gren slema u sezoni – US Opena, na kome će igrati od sjutra.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com