(FOTO) BAR: Izgorio “Golf” inspektora Đukanovića - Volim Podgoricu

(FOTO) BAR: Izgorio “Golf” inspektora Đukanovića

U Baru je jutros gorio još jedan automobil “Golf” registarskih oznaka BR BM 412, inspektora Bora Đukanovića. U toku je istraga o tome kako je došlo do požara.

“U 3.10 časova dojavljeno je da gori automobil u Ulici Mila Boškovića, na parkingu preko puta Gimnazije, a na lice mjesta izašla su dva vozila. Međutim, vatra je bila u razgorjelom stanju, pa je načinjena znatna materijalna šteta. Na susjednim vozilima od visoke temperature oštećena je farba”, kazao je Radio Baru i Bar infu načelnik službe zaštiteVelizar Čađenović.

S obzirom na brzinu razbuktavanja vatrene stihije, prvi rezultati istrage ukazuju  da je vozilo prvo poliveno benzinom sa  prednje strane, a zatim zapaljeno.

Đukanović radi u PJ Bar i obavlja poslove kriminalističkog inspektora.

Dežurni tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da je požar zahvatio tri vozila, na parkingu u centru Bara.

Prema riječima Đurišića, požar je izbio na vozilu Đukanovića.

”Naložio sam vještačenje vještaka protivpožarne zaštite koji je izašao na lice mjesta. Čekamo izveštaj. Izviđaj je u toku”, kazao je tužilac.

Sva tri vozila bila su prednjim, zapaljenim dijelom parkirana ka stambenoj zgradi, tako da je samo uski trotoar dijelio zapaljena vozila od stanova. Srećom, požar nije zahvatio stambeni objekat.

(CdM, foto: CdM)

3 komentara

  1. There are a couple of fascinating points soon enough here but I don’t know if these people center to heart. There’s some validity but I am going to take hold opinion until I consider it further. Very good write-up , thanks and now we want more! Added onto FeedBurner too

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com