PODGORICA Prvačićima 3.102 kompleta besplatnih udžbenika - Volim Podgoricu

PODGORICA Prvačićima 3.102 kompleta besplatnih udžbenika

Vlada i Glavni grad obezbijedili su ukupno 3.102 kompleta besplatnih udžbenika za prvake na teritoriji Podgorice.

„Imajući u vidu činjenicu da ulaganje u obrazovanje predstavlja nesumnjivo najbolji zalog za budućnost Podgorice i cijele Crne Gore, Glavni grad je obezbijedio sredstva za nabavku 2.677 kompleta udžbenika namijenjenih prvacima na teritoriji Podgorice“, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako se navodi, u skladu sa politikom Vlade, jedan dio kompleta besplatnih udžbenika dodijeliće Ministarstvo prosvjete i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava.

„Time je obezbijeđeno ukupno 3.102 kompleta besplatnih udžbenika za prvake u Glavnom gradu“, kaže se u saopštenju.

Kompleti knjiga učenicima će biti uručeni 1. septembra.

„Ovo je najljepši način da vama, najmlađim osnovcima, čestitamo početak školovanja, a vašim roditeljima olakšamo pripremanje đece za polazak u školu“, naveli su iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Oni su prvacima poručili da budu marljivi, vrijedni, kreativni i odlučni. „Samo tako uspjeh i dobre ocjene neće izostati“.

„Puno uspjeha želimo i vašim roditeljima, jer su oni ti koji vas izvode na pravi put, kao i učiteljima i nastavnicima koji će vam pomoći da proširite vidike i uz koje ćete odrasti i postati odgovorni i uspješni ljudi“, kaže se u saopštenju.

Iz Glavnog grada su prvacima poručili da smjelim koracima krenu naprijed, u osvajanje novih znanja i vještina koje oricasu, kako se dodaje, potrebne Podgorici i državi.

„Uskoro ćete se ponositi se svojim postignućima koja se mogu steći samo upornim, vrijednim radom i odricanjem. Mi se već ponosimo vama. Srećno“, poručeno je iz Glavnog grada.

2.178 komentara

  1. Good post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis. It will always be helpful to read through articles from other authors and use something from other web sites.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com