URNEBESNO: Evo šta će vam se desiti kad se na ulici ponašate kao na Fejsbuku! - Volim Podgoricu

URNEBESNO: Evo šta će vam se desiti kad se na ulici ponašate kao na Fejsbuku!

Svaki dan sam išla ulicom i prolaznicima govorila šta sam jela, kako se osjećam u tom trenutku, šta sam radila noć prije…

Društvene mreže su postale svakodnevica svih nas i nema skoro nijedne osobe koja nema svoj profil na jednoj od mnogobrojnih društvenih mreža. Ne prođe dan, a da ne otvorimo Fejsbuk i ne okačimo bar jednu sliku ili ne komentarišemo svoja osjećanja. Nove pijatelje sada stičemo putem interneta, jer nemamo vremena da izađemo u šetnju, odemo na kafu, prošetamo van grada. Društvenom mrežom je počeo da kruži tekst nepoznatog autora o tome šta će se desiti ako se počnemo u stvarnom životu ponašati kao na Fejsbuku.

“Pokušavam da pronađem prijatelje mimo Fejsbuka na isti način kako što to radim i putem društvene mreže.
Stoga sam svaki dan išla ulicom i prolaznicima govorila šta sam jela, kako se osjećam u tom trenutku, šta sam radila noć prije, šta planiram da radim i sa kim…

Pokazivala sam im slike porodice, psa, slike moje bašte, kako zalivam travnjak, kako stojim ispred znamenitosti i kako vozim gradom, ručam, sve stvari koje rade svi svakog dana na Fejsbuku. Takođe sam prisluškivala njihove razgovore i govorila im da mi se sviđaju.

I, shvatila sam da je i u stvarnom životu potpuno isto kao i na Fejsbuku. Već imam četvoro ljudi koji me prate – dva policajca, privatni detektiv i psihijatar.

(kurir.rs)

2 komentara

  1. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com