TITOVIM VOZOM IZ BARA ZA BEOGRAD: Cijena će vas IZNANADITI - Volim Podgoricu

TITOVIM VOZOM IZ BARA ZA BEOGRAD: Cijena će vas IZNANADITI

Večernji voz “Lovćen”, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar uključio je u kompoziciju spavaća i salon kola iz sastava “Plavog voza”, koji je nekada koristio doživotni predsjednik SFRJ Josip Broz Tito.

Iz “Srbija voza” su saopštili da voz iz stanice Beograd polazi u 20:10 časova, a iz stanice Bar za Beograd u 19 časova.

Od 4. jula salon i spavaća kola iz sastava “Plavi voz” iz Beograda i ka glavnom gradu Srbije svakodnevno se koriste tokom ljetnje sezone i to će trajati tokom cijele ljetnje sezone.

“Srbija voz” je snizio cijene ležajeva za putovanje tim kolima, pa su sada njihove cijene iste kao i cijene ležajeva za putovanje u spavaćim kolima iz redovnog sastava vozova.

Nove niže cijene ležajeva u kolima za spavanje i salon dubl kabini iz sastava “Plavog voza” u jednom smjeru iznose 20 eura, a u kolima za spavanje i salon singl kabini (uz koju mora da se kupi i karta prvog razreda) 45 eura.

Putnici koji kupe karte za ležajeve u kolima za spavanje i salon kolima dobijaju i “lanč” paket i sve vrijeme im je na usluzi pratilac kola.

Putnici u salon kolima imaju mogućnost korišćenja TV sale, gdje mogu da kupe i osvježavajuće napitke. Uz kupljene karte za ležaj mora se kupiti i vozna karta.

U redovnom sastavu voza nalaze se i kola za prevoz praćenih automobila ka i iz Bara, piše Blic.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com