CECINA ĆERKA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Zarađivaće milione, nećete vjerovati o čemu se radi! (FOTO) - Volim Podgoricu

CECINA ĆERKA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Zarađivaće milione, nećete vjerovati o čemu se radi! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je sa dečkom Kostadinom osnovala firmu, koja će im sigurno donijeti mnogo para, pišu srpski mediji.

Nedavno je sa radom počela agencija “topNastup”, čiji je idejni tvorac Cecina ćerka, a direktor Anastasijin dečko, Kostadin Terzić.

Printskrin: topnastup.com

Kako se navodi na sajtu njihove agencije, oni zastupaju interese poznatih pjevača kao što su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Nikolić, Sandra Afrika, Nikolija Jovanović, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i Saša Matić. Na impozantnom spisku izvođača nalazi se više od 50 pjevača.

Printskrin: topnastup.com

A kako se navodi, ovaj projekat će biti posebno koristan ljudima koji organizuju privatne proslave, jer će im uštedjeti vrijeme i novac, s obzirom da se za više izvođača mogu raspitati na jednom mjestu.

Foto: Beogradnocu.com

Na sajtu topnastup.com, može se pročitati i koje su prednosti njihove firme:

– Pored toga što su cijene nastupa iste ili niže nego kada bi ste se dogovarali direktno sa izvođačem ili menadžerom, mi na svaki treći zakazani nastup dajemo 10 odsto popusta – navodi se, između ostalog, na internet stranici firme Cecine ćerke, koja će, ako ovaj biznis zaživi, sigurno mladoj Anastasiji donijeti milione, piše Telegraf.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com