Saznajte koliko zarađuju u “Parovima” - Volim Podgoricu

Saznajte koliko zarađuju u “Parovima”

Vlasnik “Hepi” televizije Predrag Ranković Peconi na učesnike rijalitija Parovi dao je čak 100.000 eura. Pjevačica Mira Škorić pristala je da uđe u “Parove” dan pred početak, pa je zato dobila 35.000 eura unaprijed, a dobijaće i nedeljni honorar od 1.000 evra.

Vlasnika “Hepi” televizije u poslednjem trenutku ispalile su pjevačice Zorica Marković, koja je ušla u “Farmu”, i Zorica Brunclik.

“Rivasova je uzel 10.000 eura od “Hepija” da bi pokrila neke troškove. Na tu cifru je tražila da joj isplaćuju 1.500 eura nedeljno. Nikome nije jasno kako je Ćertić uspio da “izboksuje” toliki honorar. Nagađa se da mu je cijena naglo skočila jer je u poslednje vrijeme nerazdvojan sa Jelenom Karleušom – kaže dobro obaviješten izvor.

Zorica Marković je otišla na “Farmu”, a trebalo je da sa njom bude i Ekrem Jevrić, međutim, pjevač je sa “srećnom” televizijom potpisao ugovor od 5.000 eura nedeljno, a za prvu nedelju je već dobio novac, piše Informer.

Folker Era Ojdanić će prvih mjesec dana uzimati 2.000 eura nedeljno, a Miki Đuričić će dobijati 1.500 eura. Pčelar iz Kupinova nije uspio da da se dogovori i dobije novac unaprijed.

Evo koliko su novca dobili još neki učesnici:
Matora, Maca, Miljana Kulić, Marko Perović – 800 €
Saška Karan, Slađana Petrušić, Neven Ciganović – 500 €

2 komentara

  1. An interesting discussion will be worth comment. I believe that you need to write read more about this topic, it might certainly be a taboo subject but typically consumers are not enough to dicuss on such topics. Yet another. Cheers

  2. I just could not depart your web site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual supply to your visitors? Is gonna be back steadily in order to investigate cross-check new posts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com