Ne možete ni da zamislite šta se desilo ovoj Britanki - Volim Podgoricu

Ne možete ni da zamislite šta se desilo ovoj Britanki

Jedna žena koja je posjetila Riblji festival u Kornvolu u Velikoj Britaniji ušla je u prenosivi toalet na jednom mjestu, a izašla na drugom.

 Kada je ova Britanka ušla u toalet da izvrši nuždu, naišao je viljuškar, uzeo tolaet i prebacio u drugi dio luke u kojoj se održavao festival.

Kada je izašla iz toaleta, bila je zbunejna i u prvom trenutku je mislila da se teleportovala (verovatno po ugledu na Doktor Hua i njegovu plavu kutiju).

Direktor firme koja iznamljuje te toalete izjavio je da je problem bio to što viozač viljuškara nije prethdono provjerio da li je toalet prazan i da su se takve stvari dešavale i ranije.

– Nije to rijetka pojava, i ja sam nekoliko puta “teleportovao” ljude koji su ih koristili – rekao je on.

2 komentara

  1. Nice post. I learn something on different blogs everyday. It can all the time be stimulating to read content from other writers and observe somewhat something from their blog.

  2. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any advice to help fix this problem?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com