Home / NOVOSTI / Hronika / Porodica Mladenović ostala bez ičega zbog PUNJAČA ZA MOBILNI!
Mladenovići na zgarištu (foto blic.rs)

Porodica Mladenović ostala bez ičega zbog PUNJAČA ZA MOBILNI!

Porodici Mladenović požar je progutao sve što imaju, a uzrok je – punjač za telefon!, piše Blic. Naime, punjač koji je bio utaknut u u utičnicu je ekplodirao, zapalile su se zavjese, pa tepih, požar se začas proširo na cio stan.

Sasvim običan dan za Ivana, Snežanu i njihovu ćerku Jasminu Mladenović u samo nekoliko minuta potpuno se preokrenuo i pretvorio u pakao. Dok su spremali drva za zimu i slagali ih u podrumu, u stanu u Glavaševoj ulici je izbio požar!

– Rođaka koja živi u zgradi skočila je sa stolice ispred zgrade i samo uzviknula: „Šta je ovo puklo?“ Potrčao sam prema stanu, osjetio dim, prošao kroz dnevnu sobu i uputio se prema ćerkinoj sobi. Od trenutka kada smo čuli da je nešto puklo prošlo je svega nekoliko minuta, a kada sam otvorio vrata požar je zapalio cijelu sobu, a plamen me je dohvatio po glavi – priča za „Blic“ Ivan Mladenović naglašavajući da su instalacije sigurno bile ispravne jer ih je sam postavljao, pošto je električar.

Snežana Mladenović, koju smo zatekli kako pretura po zgarištu, jedva da je mogla da prozbori od pretprljenog stresa, ali i straha da su sada bukvalno ostali bez ičega.

Mladenovići su prosječna srpska porodica u kojoj je Snežana već 20 godina domaćica jer je ostala bez posla u Jugobanci, Ivan je od ovog ljeta ostao bez posla u „Amigi“, gdje je dugo godina radio, a ćerka Jasmina je završila fakultet i čeka posao. Još ne mogu da se osvijeste od šoka.

– S kojim novcem da renoviramo stan. Već nas je pre pet godina zemljotres oštetio. Jedva smo zakrpili stan, a sada požar. Ni sami ne znamo šta nas ovo snađe? – priča Snežana.

Potražili utočište kod prijatelja
– Sve nam je izgorjelo, ni donji veš nemamo. Pojma nemam gdje ćemo spavati, ali svako će morati da potraži utočište kod prijatelja ili rođaka. Hvala bogu pa nikom nije bilo ništa, a i javili su se ljudi koji će da nam pomognu da očistimo stan. Kako ćemo ga renovirati, pojma nemam – ispričala nam je Snežana svoju tužnu sudbinu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com