Home / NOVOSTI / Društvo / SAMSUNG TABLET + 20GB interneta mjesečno za 9,9 eura

SAMSUNG TABLET + 20GB interneta mjesečno za 9,9 eura

Započni novu školsku godinu u velikom stilu uz vrhunski tablet i 20GB Interneta!

Ovo đacima poručuju iz kompanije m:tel uz najnoviju ponudu iznenađenja iz ove kompanije koja od sada pruža i usluge kablovske televizije.

OD SADA kablovska, internet i fiksni već od 19,99 eura, + TV od 6,99 mjesečno

 Obzirom da je početak školske godine, Kompanija m:tel u najnovijoj prodajnoj akciji  nudi za korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uz m:tel surf 10 postpaid paket za samo 9,9 eura dobijaju mogućnost korišćenja čak 20GB Interneta svakog mjeseca i tablet Samsung SM-T116.

Paket m:tel surf 10 ima 10 GB protoka podataka po maksimalnoj brzini, nakon čega mu se brzina smanjuje na 128 kb do kraja mjeseca. Samo u ovoj prodajnoj akciji korisnik ima mogućnost da dobije na poklon dodatnih 10GB mjesečno, ako podijeli sa svojim prijateljima m:tel-ov post na korporativnoj stranici Mtel Imate Prijatelje.

U mjesečnu pretplatu od 9,90 eura uračunata je pretplata od 6.04  eura za surf 10 postpaid paket i 3,86 eura rata za odabrani tablet. Korisnik plaća prvu ratu odmah (3,86 eura), a ostale rate putem mjesečnih postpaid računa, kroz mjesečnu pretplatu od 9,9 eura. Promotivna ponuda važi do isteka zaliha. Tablet je moguće kupiti i uz ostale postpaid pakete, po odgovarajućim cijenama.  Aktivacija kartice iznosi 6 eura.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na  Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu  www.mtel.me,  kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com