Bili su vjereni 7 godina, a onda je on pobjegao sa jednom od gošći s vjenčanja - Volim Podgoricu

Bili su vjereni 7 godina, a onda je on pobjegao sa jednom od gošći s vjenčanja

Mislili smo da se ovako nešto viđa samo na filmu, ali Mišel Jang (29) zaista je doživjela da joj muž pobjegne s jednom od gošći s vjenčanja. Doduše, nije to uradio na samom vjenčanju već tri mjeseca poslije događaja, ali je čitava priča još gora ako se u obzir uzme činjenica da su Mišel i mladoženja Alan Hofman bili vjereni čitavih 7 godina i radilo se o ljubavi na prvi pogled.

Jedanaest mjeseci nakon što su se upoznali, na Božić 2004. godine, Alan je zaprosio.

 – Dao mi je nekoliko različitih kutijica, a u najmanjoj se nalazio prsten. Bila sam presrećna. Umalo da zaplačem kad sam vidjela prsten. Bila sam tak srećna da sam jedva čekala da se udam za njega – iskrena le Mišel.
Ipak, morala je da sačeka – i to dugih sedam godina. Vjenčanje je održano tek 2012. godine, a pozvali su 70 najbližih rođaka i prijatelja. Mišel je imala predivnu haljinu i bila je presrećna. Mislila je da joj je to najsrećniji dan u životu, i uopšte nije sumnjala da se među zvanicama nalazi žena koja će joj ubrzo rasturiti brak, Gema Hedli.

– Dan je bio apsolutno savršen. Rekli smo naše zavjete pred svim ljudima koji su nam bili bitni. Bila sam presrećna, ali primjećivala sam da Alan stalno ide da priča sa kolegama, među kojima je bila i Gema, koja je sve vrijeme gledala u mene – iskrena je Mišel.

Pokušala je da odagna sve brige, ali nekoliko nedjelja poslije vjenčanja, Alan se potpuno promijenio. Nije ga više interesovao seks i postao je udaljen. Svega tri mjeseca je prošlo od svadbe kada se Alan vrati sa posla i priznao Mišel da je više ne voli i da gaji osjećanja prema koleginici Gemi.

– Rekao je da među nama stvari nisu u redu i da dugo nisu bile u redu. Tvrdio je da se između njega i Geme ništa još uvek nije desilo, ali da su pričali i da ona takođe gaji osjećanja prema njemu. Želeo je da vidi gdje će ga to dovesti – priča Mišel.

Iako joj se svijet srušio, odlučila je da ne pravi nikakav skandal. Odselila se i podnijela zahtjev za razvod, a Alan i Gema su počeli da se viđaju. Danas, dvije godine kasnije, njih dvoje su i dalje u srećnoj vezi, a Mišel i dalje čeka da joj papiri za razvod prođu i da postane slobodna žena.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com