“BUDUĆNOST” ZAVRŠILA PRIPREME U KOLAŠINU Vukotić: Radili smo maksimalno, vidjećemo da li je to dovoljno - Volim Podgoricu

“BUDUĆNOST” ZAVRŠILA PRIPREME U KOLAŠINU Vukotić: Radili smo maksimalno, vidjećemo da li je to dovoljno

U cilju podizanja nivoa fizičke aktivnosti i što spremnijeg ulaska u nastavak prvenstva, fudbaleri podgoričke „Budućnosti“ su od 2. do 6. septembra u kompleksu hotela „Bianca Resort&Spa“ održali intenzivne pripreme.

Trener Fudbalskog kluba „Budućnost“ Miodrag Vukotić zadovoljan je pripremama i kaže da su odradili ono što su zacrtali.

„Nismo svi zajedno. U ovom momentu nam fali dosta igrača (tri igraju za omladinsku, tri za mladu reprezentaciju, a imamo i povrijeđenih), ali momci koji su ovdje odradili su maksimalno, vidjećemo da li će to biti dovoljno u nastavku prvenstva“, rekao je Vukotić.

On vjeruje da bi Kolašin u ljetnjim danima trebalo da bude centar sportskih zbivanja i poziva lokalnu samoupravu i državu da urade više po pitanju izgradnje sportskih terena.

„Sve je idealno, i klima i hotel „Bianca“ koji ima sve uslove za oporavak sportista nakon napornih treninga. Hotel ima i bazen i saunu i izvanrednu teretanu gdje može da se radi na segmentu snage i sve što se tiče hotela je izvanredno. Ovaj teren svakako može biti u boljem stanju, i dobro bi bilo da ih ima više, ali za ovih nekoliko dana mi smo sproveli to što smo zacrtali. Mislim, međutim, da Kolašin nema uslova za odigravanje utakmica i kad ima više ekipa, tako da bi lokalna samouprava i država trebalo da se pozabave time“, rekao je Vukotić.

Čabarkapa
Čabarkapa

Fizioterapeut „Budućnosti“ Milorad Čabarkapa kaže da su pripreme protekle u najboljem redu i da tokom petodnevnog treninga u kampu nije bilo povrijeđenih igrača.

„Što se tiče posla, dosta mi je olakšao Spa & Wellness centar hotela „Bianca“ koji je reprezentativan i u kojem postoje svi uslovi za opuštanje i oporavak igrača od napornih treninga. Visinske pripreme su dobrodošle i ova nadmorska visina pogoduje opštem jačanju organizma i poboljšanju  imuniteta a zahvalni smo i ljubaznom osoblju koje nam izlazi u susret našim specifičnim potrebama“ kazao je Čabarkapa.

Fudbaleri podgoričke Budućnosti će već u subotu, 12. septembra, na stadionu pod Goricom igrati protiv ekipe Mladosti.

Podsjetimo, na košarkaškim terenima hotela „Bianca“ od 21. juna do 12. jula održan je kamp „Kolašin 2015“, koji je po broju polaznika premašio očekivanja organizatora. Pokretač projekta – naš proslavljeni košarkaški as Vlado Šćepanović vjeruje da će kamp postati tradicionalan i da će već sljedeće godine postati internacionalni.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com