FOTO: Nedostatak sezonaca: Zaposleni iz svih sektora Plantaža brali grožđe - Volim Podgoricu

FOTO: Nedostatak sezonaca: Zaposleni iz svih sektora Plantaža brali grožđe

Zaposleni iz svih sektora kompanije 13. jul Plantaže angažovani su, vanredno, na berbi vodeće vinske sorte grožđa vranac u vinogradu ove kompanije.
Ova dobrovoljna akcija je uslijedila usljed nedostatka dovoljnog broja sezonske radne snage, za koju su Plantaže raspisale oglas posredstvom Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Direktor vinogradarsko voćarske proizvodnje kompanije 13. jul Plantaže Dušan Kankaraš kaže da ovogodišnji rod svih vinskih sorti pretenduje da bude rekordan i po kvalitetu i količini pa je bilo neophodno organizovati ovakvu aktivnost kako bi se pravovremeno realizovala berba.

“Danas se bere sedmi million kilograma vinskog grožđa od planiranih 19 milona kilograma, a pored iskazanog entuzijazma zaposlenih i energije koju ulažu u interesu uspješne realizacije berbe ovo je prilika da ostvare i dodatnu zaradu po obračunatom učinku u berbi”, kazali su u kompaniji.

Osjećaj da pomognu u berbi iskazali su i poslovni partneri kompanije Plantaže iz preduzeća za prevoz “Tara trans” čiji su vlasnici, porodica Kljajević, zajedno sa zaposlenima došli u vinograd i dali doprinos u ovogodišnjoj berbi.

Podsjećamo, da je i dalje otvoren poziv kompanija 13. jul Plantaze za sve zainteresovane za rad na sezonskim poslovima berbe vinskog grozđa, da se jave kadrovskoj službi kompanije na telefone: 068-069-500 i 067-877-877 gdje će dobiti sve potrebne informacije.

(cdm.me)

2 komentara

  1. It’s actually a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  2. Intimately, the post is really the greatest on that worthw hile topic. I match in with your conclusions and also will eagerly look forward to your next updates. Simply saying thanks will certainly not simply be enough, for the wonderful clarity in your writing. I can without delay grab your rss feed to stay abreast of any updates. Pleasant work and also much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com