Nikšić: Starici ispred banke oteli novac od kredita - Volim Podgoricu

Nikšić: Starici ispred banke oteli novac od kredita

Pljačka se desila u Skadarskoj ulici u neposrednoj blizini Prve banke. Vladimir Vukasović je nasrnuo na staricu D. J. (74) i tom prilikom joj zadao više udaraca i oteo joj novčanik sa 1.240 eura, piše Dan.

Starica je policiji ispričala da je novac podigla u banci nekoliko minuta prije nego što ju je napalo nepoznato lice. Radilo se o, kako je navela, kreditu.

Preduzimajući operativne mjere i radnje, policija je došla do saznanja da su to krivično djelo počinili Vladimir Vukasović (29) i Danijela Nešić (41), oboje iz Nikšića. Po prethodnom dogovoru Nešićeva je trebalo da posmatra klijente banke u dijelu gdje se vrši transakcija novca. Potom da osobu koja je podigla novac prati do ispred banke i da gestikulacijom ukaže Vukasoviću na izabranu osobu kako bi on što lakše mogao da otuđi novac.

Uz konsultaciju sa tužiocem i na osnovu prikupljenih dokaza policija je uhapsila Nešićevu i Vukasovića, zbog postojanja osnovane sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično djelo razbojništvo. Nakon saslušanja kod istražnog sudije Vukasoviću, koji je višestruki povratnik u vršenju razbojništava i razbojničkih krađi, određen je pritvor, dok je Nešićeva puštena da se brani sa slobode.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com